Piektdienas horoskops: 27. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: VGstockstudio/Shutterstock

Horoskopi piektdienai, 27. janvārim.

AUNS

Koncentrējies uz darbiem, kas iekavējušies, un rezultāts būs. Pavisam vienkārši atrisināsies jautājumi, kas bija "iesprūduši". Iespējami izdevīgi darījumi un veiksmīgi pirkumi.

VĒRSIS

Diezgan grūti koncentrēties uz vienu lietu. Visticamāk, ka būs jādara vairāki darbi vienlaikus un tas nebūs viegli. Garastāvoklis mainīgs, tāpēc nedrīkst pieņemt lēmumus emociju ietekmē.

DVĪŅI

Tūdaļ klāt brīvdienas, un neko jaunu nav vērts uzsākt. Apdomā nākamās nedēļas plānus, pārskati darbu sarakstu un dodies pie saviem mīļajiem. Sirsnīgs vakars tuvu cilvēku kompānijā.

VĒZIS

Nepieņem svarīgus lēmumus, jo ir liela kļūdu iespējamība. Dienas fonā vadīs emocijas, kas var radīt haosu un apjukumu, kā arī it kā līdz šim stabilu norunu pārkāpšanu.

LAUVA

Mierīga gaisotne - labvēlīga darbam un biznesa komunikācijai un piemērota noderīgu kontaktu veidošanai. Būs skaidrs, uz ko koncentrēties un kā vislabāk rīkoties.

JAUNAVA

Būsi enerģisks un rosīgs pat tad, ja darbu daudz vairāk nekā parasti. Iespējama veiksmīga tikšanās ar cilvēkiem, kuri ieradušies no tālienes, vai nozīmīga saruna virtuālajā telpā.

SVARI

Jaunās ieceres un projekti izrādīsies veiksmīgi. Tu ātri sapratīsi, kas jādara, lai sasniegtu rezultātu. Iespējamas noderīgas iepazīšanās un tikšanās ar cilvēkiem, no kuriem var daudz mācīties.

SKORPIONS

Ja krājušies kādi aizvainojumi, tad ar tiem jātiek galā. Izrunājies ar kolēģiem vai darījumu partneriem. Visi ir cilvēki, visi sapratīs. Turklāt atklāta sauna ir uzticēšanās garants nākotnē.

STRĒLNIEKS

Darba vidē nemiers, burzma un aktivitāte kā bišu stropā. Tava darba nedēļa bijusi ļoti piepildīta, tāpēc vēlams no tā visa norobežoties un ātrāk doties baudīt brīvdienas.

MEŽĀZIS

Kāds gaida vētru? Vētru... ūdens glāzē? Iespējams, šobrīd tu situācijas uztver saasināti un vairāki jautājumi atrisināmi pavisam vienkārši. Klāt nedēļas nogale - varēsi atvilkt elpu.

ŪDENSVĪRS

Tādas kā būtisku pārmaiņu nojausmas. Mazas? Lielas? Patiesībā jau zvaigznes tikai izgaismo ceļus, bet viss pārējais atkarīgs no tevis. Vakarā atpūties un baudi dzīvi.

ZIVIS

Smaidi! Tev piestāv. Ar pozitīvu cilvēku vieglāk sarunāties un arī risināt nopietnus, sarežģītus jautājumus. Sekmēsies lietišķajā jomā. Bet vakarā... vakarā, lai bango dzīve

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu