VIDEO ⟩ Kā treniņš izskatās no 221 centimetrus garā supertalanta Vembanjamas skata punkta?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viktors Vembanjama
Viktors Vembanjama Foto: AFP/SCANPIX

Sociālajos medijos popularitāti guvis video, kurā redzams, kā treniņš izskatās no nākamā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) supertalanta Viktora Vembanjamas skata punkta.

Viktors Vembanjama daudzu NBA apskatnieku acīs ir perspektīvākais jaunais spēlētājs kopš 2003. gada, kad draftā ar pirmo numuru tika izvēlēts Lebrons Džeimss. Iespējams, francūža potenciāls ir vēl lielāks kā leģendārajam Džeimsam.

Pats Džeimss Vembanjamu šosezon nodēvēja nevis par Vienradzi, kā savulaik Kristapu Porziņģi "nokristīja" Kevins Durents, bet gan Citplanētieti. Vembanjamu par vēl neredzētu talantu padara iespaidīgie parametri kombinācijā ar aizsarga cienīgu meistarību driblā un metienā. 

Vembanjamas augums bez kurpēm ir 221 centimetri, bet viņa roku izvērsums ir patiesi iespaidīgs - 244 centimetri. Salīdzinājumam - Porziņģa oficiāli norādītais augums ir 221 centimetrs, bet viņa roku izvērsums ir 229 centimetri.

Tāpēc, vērojot treniņu no Vembanjamas skata punkta, paveras iespaidīgs skats:

19 gadus vecais Vembanjama šajā sezonā pārstāv Francijas augstākās basketbola līgas klubu "Metropolitans", vidēji mačā atzīmējoties ar 21,4 punktiem, 9,4 atlēkušajām bumbām un 3,2 bloķētiem metieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu