Džokoviča tēvs komentējis uzslavas krieviem un fotografēšanos ar prokremliskiem faniem (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Srdjans Džokovičs
Srdjans Džokovičs Foto: Reuters/ScanPix

Serbijas tenisa zvaigznes Novaka Džokoviča tēvs Srdjans komentējis skandalozos kadrus, kuros redzams kopā ar prokremliskiem faniem.

Pēc Džokoviča uzvaras pār neitrālo sportistu Andreju Rubļovu (6-1, 6-2, 6-4) sociālajos medijos parādījās kadri, kuros serbu un krievu fani vienojas kopīgos saukļos, kā arī eksponē prokremliskus simbolus.

Krievijas atbalstītāja Simeona Boikova nofilmētajā video redzams, ka Džokovičs vecākais pozē kopā ar prokremliskiem serbu faniem un pirms došanās prom pasaka frāzi "Živeli rusijani!" ("Lai dzīvo krievi").

Srdjans Džokovičs medijam "Reuters" e-pasta ziņojumā komentējis notikušo.

"Esmu šeit tikai un vienīgi, lai atbalstītu savu dēlu. Mans mērķis nebija radīt šādus virsrakstus vai satraukumu. Līdz ar to, lai netraucētu mana dēla pusfināla mačam, to skatīšos no mājām," pirms Novaka uzvaras "Australian Open" pusfinālā rakstījis Srdjans. 

Slavenā tenisista tēvs medijam "Codesports" skaidroja savu nostāju: "Mana ģimene pārdzīvojusi kara šausmas, tāpēc mēs vēlamies tikai mieru."

Novaks Džokovičs "Australian Open" svinējis 26 uzvaras pēc kārtas, kas ir dalīts rekords ar amerikāni Andrē Agasi. 2021. gadā viņš turnīram netika pielaists, jo nebija vakcinējies pret Covid-19.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu