Šefpavārs Elmārs Tannis atklāj, kā dzīve viņu saveda kopā ar mīļoto Ilonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Elmar Tannis/ Facebook

Raidījums "Iečeko slavenību" viesojās pie šefpavāra Ilmāra Taņņa. Viņš atklāja, ka ar mīļoto sievieti Ilonu iepazinušies neapzināti.

"Mēs satikāmies Līgatnē." Tannis atklāj, ka uzreiz uzšķīlusies dzirkstele.

Taņņa mīļotā sociālajā vietnē "Facebook" nosūtījusi draudzības uzaicinājumu. Pēc tam abi uzsākuši nelielu sarunu, bet pēc tam noticis neliels misēklis, kas patiesībā bijis "likteņa pirksts". 

"Vienā jaukā dienā es par Ilonu domāju. Domāju par to, ka vajadzētu piezvanīt. Mēs iepriekš runājām, ka varētu satikties uz kafiju. Bet tad mans telefons pats izdomāja Ilonai piezvanīt. Es dzirdu, ka man kabata kāds saka: "Hallo, hallo!" Kā izrādās, tā ir Ilona. Es izvilku telefonu no kabatas un tas bija piezvanījis Ilonai, un tas nebija tikai zvans, bet "facetime". Ļoti neērta situācija."

Klausoties stāstu, Ilona mīļi ķiķina. Viņa piekrīt, ka situācija tiešām bijusi neveikla. 

Otra nejaušā satikšanās bijusi pie lielveikala, kur abi, viens otram braucot garām, saskatījušies. "Es braucu iekšā, bet viņa āra."

Vaicāta, kā Tannis viņu savaldzinājis, Ilona teica: "Ar tādām mazām uzmanības apliecināšanas dāvaniņām. Un reiz, kad pie darba atstāju mašīnu, uz tās bija atstāti ziedi un šokolādītes, un es nodomāju, cik tas ir jauki. Tas bija patiešām ļoti patīkams pārsteigums."

Arī kafija gultā esot katru dienu. Tannis noteic: "Mums patīk tā vienkārši un mīļi."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pirmoreiz publiski Tannis savu sirdsdāmu atrādīja, piedaloties TV šovā "Vakariņš ar savējiem". Sieviete negaidot pievienojās vakariņotāju pulkam. Arī dienā, kad Tannis pie sevis mājās uzņēma viesus, Ilona viņam bija līdzās.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu