"Vajadzēja paskatīties bailēm acīs." Graudiņu pāris atgriežas vietā, kur piedzīvoja šausminošus notikumus ar jaunāko dēlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Kanāla "STV Pirmā!" šovā "Ģimene burkā" jaunā Graudiņu ģimene sezonu iesāk ar skatīšanos bailēm acīs. Līga Graudiņa joprojām nav tikusi pāri notikumam Codē, kur šķietami parastā dienā tika apdraudēta viņas dēla dzīvība. Līga ar vīru atgriezusies notikuma vietā, ar cerību, ka beidzot gūs sirdsmieru un nepatīkamais notikums paliks pagātnē.

Iepriekš tika vēstīts, ka abu mazais dēlēns viens pats izgāja uz lielās A7 šosejas, kur ir ļoti intensīva satiksme. Viss beidzās labi, mazais Edgars tika atrasts sveiks un vesels, taču ģimenē šis gadījums joprojām raisa satraukumu, tāpēc abi lēma doties uz notikuma vietu, lai vēlreiz izietu cauri tās dienas notikumiem, cerot rast mieru.

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

"Esam gatavi atgriezties vietā, kurā dzīvojām un kurā gandrīz notika liela nelaime ar mūsu mazo Edgaru," stāstīja Līga.

"Esmu gatava atgriezties tajā vietā, kur tas notika. Es no turienes vārda tiešākajā nozīmē aizmuku. Paņēmu visu svarīgāko, un kopš tās dienas es nebiju tur bijusi."

Atgriežoties nelāgā notikuma vietā, pāris pārrunāja tās dienas notikumus: "Tas bija 31. marts. Es sāku tīrīt dīvānu, un mazais bija kopā ar mani. Es turpināju tīrīt, un viņš iegāja lielajā istabā un spēlēja telefonu. Es ik pa brīdim gāju skatīties, vai viss okey." Un vienā mirklī mazais Edgars mājās vairs nebija atrodams.

Edgars pastāstīja, ka istabā, kurā atradās jaunākais dēls, bijušas divas durvis, un pa otrām var iziet cauri visai mājai. "Sīkais vienkārši paņēma un attaisīja tās durvis, un aizčāpoja.

Sieva pēkšņi teica: "Brālis, brālis - kaut kur aizgāja, durvis vaļā, neviens nesaprot, uz kurieni. Es nevarēju saprast, uz kurieni skriet viņu meklēt, bet tad, kad ieraudzīju lielās mašīnas stāvam uz ceļa, es sapratu, uz kurieni jādodas.

"Bija izveidojies jau sastrēgums. Es ieraudzīju, ka sieviete stāv ar bērnu rokās, es viņu paņēmu un skrēju atpakaļ uz mājām," atminas Edgars.

Arī Līga dalās savās atmiņās: "Man tai brīdī pazuda skaņa, es redzēju tikai, ka tu runā, bet nedzirdēju, ko." Stāvot uz ceļa, Līga izjuta viegluma sajūtu, bet atkal pār vaigiem sāka līt asaras: "Paldies Dievam, ka viss beidzās labi." Edgars sievu atbalstīja, apskaujot un sakot mierinošus vārdus. 

"Man bija tā sajūta, ka vajag tur aizbraukt un paskatīties bailēm acīs," raudot saka Līga. 

Pēc notikuma ģimene pārcēlās uz dzīvi citur, un Līga ir pārliecināta, ka tas bijis labākais lēmums. Viņai vien ir žēl, ka šo situāciju nesāka risināt ātrāk, un tas viņu ilgi grauzis.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu