Jūtīgākā NBA leģenda? O'Nīls jau kārtējo reizi iesaistījies konfliktā ar mūsdienu basketbola zvaigzni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šakils O'Nīls
Šakils O'Nīls Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais centra spēlētājs Šakils O'Nīls jau kārtējo reizi iesaistījies publiskā konfliktā ar kādu no mūsdienu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznēm. Šoreiz O'Nīls asi reaģējis uz Kevina Durenta komentāriem.

O'Nīls "NBA On TNT" raidījumā "Inside The NBA" regulāri ar nicinošiem komentāriem vēršas pie mūsdienu basketbola zvaigznēm. Tāpat viņš lielākoties jebkāda veida kritiku no kolēģiem (Ērnija Džonsona, Čārlza Bārklija un Kenija Smita) nekavējoties uztver ar agresīviem izteikumiem, bieži vien draudot pat ar fizisku vardarbību.

Pēc tam, kad Rui Hačimura maiņas darījumā pārcēlās no Vašingtonas "Wizards" uz Losandželosas "Lakers", O'Nīls tiešajā ēterā norādīja, ka nezina, kas Hačimura tāds ir, jo viņš neesot "top 10 kalibra spēlētājs".

Reaģējot uz šādu O'Nīla komentāru, Durents tviterī uzdeva jautājumu: "Vai Šaks neko nesaprot no basketbola?"

O'Nīls kritiku par savu kompetences trūkumu neuztvēra pārāk draudzīgi, ķeroties klāt pie personīga rakstura apvainojumiem.

"Es nesaprotu basketbolu, bet zinu, kad vajag izķemmēt savus matus vai arī tos noskūt, apzinoties, ka palieku plikpaurains," uz Durenta problēmām ar matu izkrišanu norādīja O'Nīls.

Durents atbildē netieši norādīja uz O'Nīla sīkumainību: "Velns, tiku nogānīts par vienkārša jautājuma uzdošanu."

O'Nīls "Inside The NBA" analītiķa krēslā sēž jau kopš 2011. gada, apskatnieka darbam pievērsies uzreiz pēc profesionālās karjeras beigām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu