Kristaps Strūbergs atgriežas mūzikā. Ar jaunu skatuves vārdu un formātu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: iamsushitakeout/ Instagram

Grupas "Singapūras satīns" bijušais dalībnieks Kristaps Strūbergs paziņojis par atgriešanos mūzikā un solokarjeras sākšanu ar skatuves vārdu strübergs.

Kā zināms, Strūberga skatuves vārds "Singarpūras satīna" laikos bija Sushi Takeout. Vaicāts, kāpēc izlēma to nomainīt, viņš izdevumam "Privātā Dzīve" teic: "Tas bija projektiņš iekš grupas "Singapūras satīns". Šis posms manā dzīvē ir noslēdzies, vajadzēja jaunu vārdu. Kādi tik skatuves vārdi man nav bijuši! Bija jau sajūta, ka sākusies personības dalīšanās. Beidzot sapratu, ka man vajag palikt pie kaut kā viena, pietiek ākstīties. Esmu vienkārši strübergs, un punkts."

"Satīnā" gan neesot bijusi doma atgriezties: "Tas ceļš ir noiets. Mums bija dažādas vīzijas, kur ejam un ko taisām.

Tagad esmu priecīgs, ka varu veidot dziesmu no A līdz Z un neviens procesā neiejaucas. Skatuve man šķiet foršākā vieta uz pasaules, kur jūtos mierīgi un labi. Nu to pamēģināšu izbaudīt viens."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka drīz apritēs jau divi gadi, kopš plašu rezonansi izraisīja Strūberga sievas un divu bērnu mammas Mairitas Rosickas ieraksts vietnē "Twitter", kurā viņa paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un lūdz sabiedrības finansiālu atbalstu.

Strūbergs vietnē "Instagram" īsi pēc tam paziņoja, ka publiskā skandāla dēļ pamet grupu "Singapūras satīns". 

Strūbergs par skandālu ar sievu klusēja ilgi. Tikai pēc gada viņš nāca klaja ar savu versiju.

Un vēl pēc kāda bija gatavs par vardarbību ģimenē runāt ar tiešsaistes žurnālu "Klik". 

Pēc nepilnu divu gadu pauzes viņš mūzikā ir atgriezies, piesakot sevi kā solistu. Viena no jaunākajām dziesmām, kuru drīzumā Strūbergs prezentēs, ir "Mana baba lasa Privāto Dzīvi".

Vairāk lasi izdevuma "Privāta Dzīve" 31. janvāra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu