Kāpēc "latviešu kazanova" Miks Ozoliņš joprojām ir brīvs? Latvijā zināmas dāmas dalās ar viedokli (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Miks Ozolins/ Facebook

Kalifornijā dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš visai atklāti runā par savu intīmo dzīvi un sevi, šķiet, uzskata par meistarīgu sieviešu savaldzinātāju, jo savus padomus mēģinājis arī pārdot. Nupat noslēdzies arī viņa veidotais šovs "50 dolāru randiņš", kurā skandālu netrūka. Ozoliņš līdz šim nav atradis sievieti, ko būtu gatavs precēt. Par to, kāpēc "latviešu kazanova" joprojām ir viens, domās dalās vairākas sabiedrībā zināmas sievietes.

Uzņēmēja un bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece ir tieša un pat skarba: "Iespējams, Miks joprojām ir viens, jo nemaz nav tik ļoti iekārojams un spējīgs, kā to cenšas pasniegt publiski.

Ja viņš būtu visu sieviešu sapņu vīrietis, jau sen būtu izķerts."

Savu viedokli izteikusi arī šovu zvaigzne Violeta Stepanova, kurai ir liela pieredze, piedaloties dažādos iepazīšanās šovos. "Privāti šo jaunskungu nepazīstu, bet vizuāli viņš ir vīrišķīgs un pievilcīgs, noteikti arī siržu lauzējs. Domāju, Miks vēl aizvien ir brīvs, jo nav iepazinis tik skaistu, gudru, asprātīgu un dažreiz bīstamu mājsaimnieci kā es. [..] Bet, ja nopietni, – pati no tādiem vīriešiem kā Ozoliņš turos pa gabalu. Pēc pieredzes varu teikt: jo skaistāks vīrietis, jo samaitātāka ir viņa dvēsele."

Pasniedzēja Ieva Adamss gan nav tik skarba. Viņai ir sava versija par to, kāpēc Ozoliņš joprojām ir viens. "Miks ir daudz redzējis un piedzīvojis, tāpēc vairs nav mierā ar to, kas ir vienkārši labs vai, nedod dievs, pat viduvējs. Viņš nemitīgi attīsta sevi, tāpēc ir grūti atrast līdzgājēju, kurai būtu tikpat plašs redzesloks, interesants un bagātīgs dzīvesstāsts."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 24. janvāra numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu