Jūtās ugunīga dinamika. Februāra mēneša lielais horoskops visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ju_see/Shutterstock

Ko mums sola februāris? Lasi un uzzini februāra lielo horoskopu. Strādājam un svinam mīlestības svētkus

Februārī vēlams pievērsties dažādiem saimniecības darbiem un biznesam, jo planētas nerāda savu neganto vaigu, ko astrologi dēvē par retrogrādo stāvokli, un šādi periodi nemēdz būt pārāk bieži. Un, protams, ir jāsvin mīlestības svētki – Valentīna diena. Sirds siltuma nekad nevar būt par daudz!

Ideālo dienu no astroloģiskā skatupunkta nav nekad – kosmosā vienmēr ir kādas saspringtas planētu kombinācijas. Turklāt katram cilvēkam, uzņēmumam vai struktūrai ir sava astro karte un nekad nebūs visiem vienādi labi vai vienādi slikti. Taču ir periodi, kad planētas - kosmosa spēlētāji - diezgan draudzīgi sadodas rokās un rāda laipnu vaigu. Un to vajag izmantot. Februāris ir labvēlīgs dažādiem lietišķiem darījumiem, būvniecības vai nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai, juridisko jautājumu kārtošanai.

Katru mēnesi būtisks ir pilnmēness laiks. Tas iešūpo un sabango emocijas, bet izpausmes ļoti dažādas – atkarībā no tā, kurā zodiaka zīmē mūsu zemes pavadonis atrodas.

Šomēnes pilnā fāze 5. datumā vakarā un Lauvas zodiaka zīmē.

Katrai no zodiaka zīmēm, tāpat kā cilvēkiem, ir daudzšķautņaina daba. Lauva var būt galants bruņinieks ar mīlošu un plašu sirdi, bet var būt arī pašpuika-huligāns. Tās nedēļas nogalē nevajadzētu risināt samezglotus attiecību jautājumus un ļauties lielas bohēmas vilinājumam.

Prāta un komunikācijas planēta Merkurs 11. februārī nonāks Ūdensvīra zodiaka zīmē, kam plašs redzējums un domas lidojums. Gaisā virmos novatoriskas idejas un, iespējams, uzzināsim par vēl kādām pārsteidzošām tehnoloģiju iespējām. Sākas laiks, kad varam atrast domubiedrus pārdrošām un ambiciozām idejām.

Savukārt mīlestības (arī naudas) planēta Venera 20. februārī nonāks Auna zīmē, kas pārstāv Uguns stihiju. Daudz kaislību, daudz dinamikas un piedzīvojumu. Arī februārī sirdī var uzplaukt pirmie sniegpulksteņi...

Ja par mīlestību – tad svarīgs datums ir 14. februāris. Visu mīlētāju jeb Valentīndiena. Kopējās dienas noskaņas noteiks Mēness atrašanās Strēlnieka zodiaka zīmē. Jūtās ugunīga dinamika, vēlme pēc piedzīvojumiem un maksimālisms pēc Branda principa: "Visu, vai neko..." Ja vēlies iepriecināt un pārsteigt mīļoto cilvēku, sarīko aizraujošu pasākumu – uzaicini vakariņās kādā eksotiskā vietā, izvizini ar Teslu, vai izdomā vēl kaut ko interesantu. Bet, ja bildināt – tad bildināt Eifeļa tornī, Bali salā vai sarīkot laulību ceremoniju Lasvegasā. Vai – pārsteigumu sagādāt var arī kādā lieliskā un viesmīlīgā vietā tepat Latvijā. Svētku un mīlestības nekad nevar būt par daudz!

AUNS

Diezgan saspringtas dienas, jo jāpaspēj vairāki darbi vienlaikus. Vari aicināt palīgus, iesaistīt kolēģus, jaunus biznesa partnerus un arī no kādiem pienākumiem atteikties. Nevajag vienmēr piedalīties un uzņemties atbildību par visu un visiem. Ja šķiet, ka visa kā par daudz, mēģini izturēties pret grūtībām filozofiski un proti pateikt: „Nē!” Naudas lietās iespējamas neprognozējamas situācijas – kādam pēkšņas iespējas nopelnīt, kādam lieliskas iespējas izdevīgi ieguldīt. Tikai netici nevienam uz godavārda, bet visu noformē juridiski korekti. Privātajā dzīvē sirsnība un daudz saimniecības darbu mājās.

VĒRSIS

Labvēlīgs mēnesis. Īpaši tiem Vēršiem, kuri ir aktīvi un pārliecināti par savu rīcību. Tiesa, var gadīties dažas neprognozējamas situācijas, bet nebaidieties no neveiksmēm – tām sekos uzvaras. Ja kādā brīdī sirdī iezogas šaubas, vēlams noskaitīt līdz desmit, nomierināties, rīkoties piesardzīgi, bet pārliecinoši. Dari savu darbu, apzinīgi pildi pienākumus un savlaicīgi labo kļūdas, tad Fortūna rādīs labvēlīgu vaigu. Ja pieņemami sarežģīti lēmumi, paļaujies uz draugu atbalstu. Vērtīgus padomus sniegs arī mīļotais cilvēks.

DVĪŅI

Šomēnes iegūsi kādu informāciju, kas liks paskatīties uz dažām situācijām vai cilvēkiem no jauna. Daudz laika pēdējā ziemas mēnesī veltīsi pašmācībai un dzīves jēgas meklējumiem. Radīsies iespējas atrast atbildes uz jautājumiem, kas jau kādu laiku bijuši aktuāli. Profesionālajā jomā pavērsies jaunas perspektīvas un ceļā uz panākumiem liela nozīme intuīcijai. Svarīga arī finanšu tēma, tāpēc nekautrējies runāt par atalgojumu vai peļņas pārdali. Ja tevi aicina iesaistīties kādās sabiedriskās aktivitātēs vai labdarībā, piekrīti. Labie darbi tiek atalgoti dubultā.

VĒZIS

Šomēnes vajadzētu izrādīt aktivitāti lietišķajās tēmās. Koncentrējies uz profesionālo jomu, karjeru un pašrealizāciju. Īpaši panākumi gaida tos Vēža zīmes pārstāvjus, kuri ieņem vadošu amatu. Nebaidies uzņemties atbildību - jo labāk sevi parādīsi, jo labāki rezultāti. Arī finansiālā atlīdzība nebūs ilgi jāgaida. Personisko attiecību sfērā būsi reālists un ilūzijās nedzīvosi. Ja radušās kādas problēmas, svarīga atklātība un sirsnīgas sarunas. Tās visu noliks savās vietās un emocijās ieskanēsies mīļi pozitīvas notis.

LAUVA

Pārmaiņu periods – ar saviem plusiem un mīnusiem. Var nostrādāt bumeranga likums, un tu plūksi savas rīcības augļus. Tāpēc rīkojies stingri pēc ētikas principiem, jo sirds siltums un labie darbi parasti atgriežas dubultā. Neiesaisties intrigošanā un tenkošanā un aizstāvi tos, kam kāds mēģina darīt pāri. Profesionālajā jomā izaugsme un jaunas iespējas, kas var uzrasties pavisam negaidot. Liela uzmanība veltāma arī privātajai dzīvei un ģimenei. Ja ir bērni, tad uzklausi un atbalsti viņu idejas, ja arī tās nesakrīt ar tavu viedokli un redzējumu.

JAUNAVA

Februāris nesīs stabilitāti, ja vien pats būsi noskaņots kārtīgi strādāt. Darbā vai biznesā jaunas iespējas – nebaidies spert izšķirošu soli. Ir tā vērts. Ja nepieciešams kārtot lietišķas darīšanas iestādēs, tad šis ir īstais laiks. Sekmes juridiskajos jautājumos un Temīdas labvēlība. Arī citiem varēsi sniegt padomus un cilvēki to ļoti novērtēs. Personīgās attiecībās gan iespējami pārpratumi. Pirms ko teikt vai izlemt izzini un izvērtē visus apstākļus. Jebkurā sarežģītā situācijā problēmas risināmas konstruktīvā sarunā, bet ne konfliktu ceļā. Brīvajā laikā daudz darīšanu ar radiniekiem.

SVARI

Ar dažādām iespējām un panākumiem bagāts mēnesis un tas attiecas gan uz profesionālo un personīgo dzīvi. Kāds izlems mainīt nodarbošanos vai biznesa modeli. Citi varbūt brīnīsies, bet tev izdosies. Zelta dālderi no debesīm tūdaļ pat nebirs, bet ir labas iespējas ielikt pamatus projektiem, kas nesīs ienākumus nākotnē. Laiku pa laikam gan var rasties šaubas: "Vai esmu uz pareizā ceļa?" Ja vajag apliecinājumu, jautā cilvēkiem, kuru viedoklim uzticies. Jauki brīži un siltas emocijas attiecību tēmā. Ja sirds brīva – kāda tikšanās tajā var iedegt dzirkstīti.

SKORPIONS

Skorpioni februārī būs enerģijas un spēka pilni, tikai jāsargās būt vieglprātīgam un neuzmanīgam. Pārāk lielus plānus kaldināt nebūtu vēlams, raugies uz situācijām reāli. Tāpat arī necenties darīt vairākus darbus vai ķerties pie vairākiem projektiem vienlaikus – nosaki prioritātes un sāc ar galveno. Pavisam pēkšņi uzradīsies cilvēki, kas vēlas sadarboties. Sākotnēji piedāvājumi var šķist nenopietni, bet centies izkāpt no ierastās komforta zonas, un saskatīsi iespējas. Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas un pacilājoša sajūta, lidojums pus solīti virs zemes.

STRĒLNIEKS

Labas izredzes sākt kādu jaunu projektu vai nomainīt darbības jomu. Tev patīk pārmaiņas un dinamika, un šomēnes nekādi nevarēsi sūdzēties, ka dzīve būtu pelēcīgās krāsās. Labs laiks arī jaunām zināšanām, ir vērts ielūkoties kursu un semināru piedāvājumā. Brīvajā laikā būsi noskaņots mājās veikt dažādus saimniecības darbus – kaut ko remontēt, pārkārtot, izdaiļot. Ja tev ir partneris, mēģini kontrolēt savas emocijas, lai izvairītos no strīdiem un konfliktiem. Vientuļajiem Strēlniekiem dzīve var uzdāvāt iespējas iepazīsies ar radniecīgu dvēseli.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā var nākties pieņemt kādu būtisku lēmumu. Ja saņem jaunu piedāvājumu, tad ievāc informāciju un izvērtē to no visiem aspektiem. Lai nesanāk situācija, ka no vilka bēgdams, uzskrien lācim. Un pievērs uzmanību juridiskām niansēm - lai līgumos viss atrunāts precīzi un atbilst mutiskajiem solījumiem. Kādam var rasties lieliska biznesa ideja, kas jau drīz nesīs peļņu. Privātajā dzīvē aizraujoši piedzīvojumi un dzirkstošas emocijas. Tāpat arī labs laiks nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai. Ja rodas vēlme no visa atpūsties, tad vēlams neliels ceļojums.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā panākumus gūsi, pateicoties savai nestandarta domāšanai un radošai pieejai. Neatkarīgi no darbības jomas. Kolēģi vai sadarbības partneri taujās padomu, un tev būs dažādi scenāriji kā atrisināt to vai citu problēmu. Tāpat arī interesantas idejas iespējamas attiecībā uz peļņu. Tikai tās gan plaši neklāsti, jo kāds var pasteigties ar realizēšanu pirms tevis. Kad iekrīt brīvāks laiks, tad vēlams doties izbraucienā. Jauni kopīgi iespaidi nāks par labu arī attiecībām ar mīļoto cilvēku. Savukārt brīvajiem ļaudīm saistībā ar ārzemju tēmu iespējamas kādas simpātijas

ZIVIS

Ja vēlies dzīvē pārmaiņas, tad rīkojies droši un pārliecināti. Neatstāj jaunas idejas vēlākam laikam, ir jāsāk darboties. Iespējami jauni ienākumu avoti, darba maiņa, interesanti biznesa projekti. Viegli veidosi lietišķos kontaktus un satiksi cilvēkus, kas tavas ieceres saprot no pus vārda. Kādam sekmīga sadarbība izveidosies ar partneriem ārzemēs. Brīvdienās sirds ilgosies pēc mākslas un nelielas bohēmas. Apmeklē kultūras pasākumus un uzaicini draugus uz tikšanos klubā vai mājas ballīti. Sirdslietās siltas emocijas, viegls flirts un romantiskas noskaņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu