Graudiņu ģimenes galvam ir pamatotas aizdomas, ka viņš nav sava vecākā dēla bioloģiskais tēvs (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Šova "Ģimene burkā" dalībnieki Graudiņu ģimene apņēmusies atrisināt vēl kādu lietu, kas neliek mieru jau labu laiku, proti, pirms laulībām ar Līgu Edgars bija attiecībās ar citu sievieti, kuru laikā dzima viņa pirmais dēls. Edgars gan nav pārliecināts, vai viņš ir dēla bioloģiskais tēvs.

Edgaram Graudiņam jau ilgstoši nav nekādu kontaktu ar vecāko dēlu. "Apmēram sešpadsmit septiņpadsmit gadus nekāda kontakta nav bijis ar vecāko dēlu Markusu," teic Edgars.

Viņš pat skaidri nezina dēla atrašanās vietu, jo viņš kopā ar māti jau pirms kāda laika pārcēlies uz dzīvi Anglijā. Edgars stingri nolēmis atrast dēlu un veikt DNS analīzes, jo ir vairāki iemesli, kas vīrietim liek domāt, ka viņš nav dēla bioloģiskais tēvs.

Arī Līga atbalsta vīru, sakot, ka šie jautājumi ir jāsakārto: "Mums arī ir jāsakārto savas lietas. Ir mantojuma jautājumi, tāpēc to ir svarīgi izdarīt. Cik var vilkt garumā."

Kā izrādās, Edgars 2019. gadā sastādījis vēstuli, pieprasot veikt DNS testa analīzes, taču atbildi nav saņēmis ne no dēla, ne bērna mammas. "Bērnam tika nomainīts uzvārds, viņš tika izvests no valsts, un neviens joprojām man nav atbildējis uz šiem jautājumiem - kāpēc," neizpratnē ir Edgars.

Edgars pieļauj, ka kādu lomu, iespējams, spēlējis aizvainojums, taču tik radikāli pagriezieni šajā situācijā viņam liek būt aizdomīgam. 

"Esmu maksājis alimentus, bet gribu saprast, varbūt tiešām esmu maksājis pa tukšo."

Pāris lēma vēlreiz izsūtīt vēstuli ar pieprasījumu veikt DNS testu, lai beidzot noskaidrotu patiesību. 

Vēl Edgaru bažīgu dara tas, ka, lūdzot Markusa kontaktus bērna mātei, telefona numurs bijis kļūdains. Arī soctīklos Markusu nav iespējams atrast, jo, kā saka Graudiņi, viņi esot nobloķēti, kas liedz iespēju aplūkot Markusa darbības sociālajos tīklos. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu