VIDEO ⟩ "Positivus" festivāla galvenā mākslinieka jaunākais veikums saceļ vētru soctīklos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu mūziķis Sems Smits, kurš šovasar uzstāsies festivālā "Positivus", nupat laidis klajā videoklipu dziesmai "I'm Not Here To Make Friends" un nonācis viedokļu krustugunīs.

Smits, kurš sevi dēvē par nebināru cilvēku, 27. janvārī publiskoja jaunu dziesmas videoklipu, kurā apspēlētas dažādas ķecerības un demonstrēti dizainera Kristiana Kovana drosmīgie tērpi. 

Neskatoties uz videoklipa rotaļīgo noskaņu, daži ļaudis sociālajos tīklos nodēvēja to par "zemisku un ļaunu" un apsūdzēja Smitu par to, ka viņš "valkā savu seksualitāti kā kostīmu un bāž to visiem sejā". Video daudzu skatītāju acīs esot vulgārs un gados jaunākiem skatītājiem nepiemērots.

Kvēlākie mūziķa fani gan norādīja uz to, ka pikantie tērpi mūsdienu mūzikas videoklipos ir ierasta parādība un Smits kļuvis par dubulto standartu upuri. Piemēram, "drag queen" Piksija Polaita BBC norāda: "Ja sieviete radītu tāda stila video, valkātu tādus pašus apģērbus, neviens tam nepievērstu uzmanību." 

"Es domāju, ka Semam Smitam kā māksliniekam šis ir pilnbrieda brīdis," tā Polaita. Uz to norāda arī vairāki Smita fani, sakot, ka Smits pilnībā izbauda savu seksualitāti un ķermeni. 

Jau ziņots, ka Sems Smits 15. jūlijā uzstāsies festivālā "Positivus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu