Boksa zvaigzne Fjūrijs atklāj savu rezerves plānu, ja cīņa pret Usiku nenotiks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas boksa superzvaigzne Taisons Fjūrijs portālam "Givemesport" pastāstījis par saviem plāniem, ja ilgi gaidītā cīņa pret Oleksandru Usiku nenotiks tuvākajā laikā.

Baumu līmenī izskanējušas runas, ka Usiks un Fjūrijs titulu apvienošanas cīņu varētu aizvadīt 28. aprīlī. Abi bokseri par cīņu bija vienojušies jau pērn, bet tad dueļa norisi izjauca Deonteja Vaildera lēmums izmantot līgumā iestrādāto punktu par revanša cīņu pret Fjūriju.

Līdz ar to līdz brīdim, kad abi vīri kāpj ringā, vēl var notikt daudz kas. Fjūrijs gan atzīst, ka viņam padomā ir arī rezerves variants, ja par cīņu pret Usiku neizdosies vienoties tuvākajā laikā.

"Ja paziņojums par Usika cīņu nenāks tuvākā mēneša laikā, tad ir laiks ķerties pie Fransisa Nganū. Es gribētu ar lielo Fransi tikties būrī un četru unču [MMA] cimdiem rokās apmainīties ar smagiem sitieniem," norādīja Fjūrijs.

Kā zināms, Nganū ilgus gadus bija UFC cīkstonis, bet šā gada sākumā pēc ļoti ilgām pārrunām par jaunu līgumu, kurā būtu iestrādāti Nganū draudzīgāki punkti, abas puses pie kopsaucēja nenonāca. Tādējādi Nganū kļuva par brīvo aģentu un ar savu karjeru var iesākt, ko vien vēlas.

"Tas būs riskanti, jo Fransiss vienubrīd tika uzskatīts par stiprākā pasaules stiprākā sitiena īpašnieku. Ar četru unču cimdiem pietiek ar vienu sitienu un cīņa ir galā," par potenciālajām briesmām cīņā pret Nganū stāstīja Fjūrijs.

34 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā boksā aizvadījis 34 cīņas. Viņa kontā 33 uzvaras, no kurām 24 izcīnītas ar nokautu, un viens neizšķirts. Pret ASV bokseri Deonteju Vailderu 2020.gada februārī izcīnīto WBC čempiona jostu viņš aizstāvējis trīs reizes.

Savukārt 36 gadus vecais Nganū profesionālajā boksā vēl nav debitējis, bet MMA karjeras 20 cīņās viņš ir izcīnījis 17 uzvaras.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu