Magones Liedeskalnas piedzīvojumi Anglijā: randiņa partneris viņu nejauki piemāna (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna devusies uz Angliju apciemot draugu. Anglijas Latviešu centra rīkotajā koncertā ar Magoni sarunu sāka kāds noslēpumains vīrietis vārdā Gatis. Tikšanās ieilga, abi baudīja arī siltas vakariņas, bet vakara iznākums Magoni patiesi izbrīnīja. 

"Stāv un skatās. Gatis kaut kāds," teic Magone, pastāstot aizkadrā, ka sarunu sācis kāds vīrietis vārdā Gatis.

Magone jau pašā sarunas sākumā mēģināja pārdot savas dzejas grāmatas, bet Gatis tikai skatījās uz atraktīvo dzejnieci un smaidīja. 

Magone un Gatis
Magone un Gatis Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Pēc pasākuma Magone devās uz kādu vietējo kafejnīcu paēst vakariņas. Savulaik iemīļotajā vietā no cilvēkiem ne miņas... Atlika vien nodomāt, ka viņai ir garlaicīgi, un te pēkšņi uzradās arī jau iepriekš pieminētais Gatis.

Gatis sarunā ar Magoni neslēpa savu biklumu, sakot, ka pēdējā laikā daudz laika pavadījis viens. "Diezgan tāda izolācija ir bijusi," Gatis teic Magonei.

Magone ir tieša, viņa ātri vien mēģināja noskaidrot, vai Gatis ir precējies, vai arī viņam ir draudzene. Un galu galā - kāpēc viens. Gatis atklāja, ka nesen ir šķīries. "Biju apprecējies japānieti." Magone noteic: "Vēl labāk!"

Abiem ir vēl kas kopīgs – šķiršanās iemesls bijis nacionālā nesaderība.

Vakara izskaņā abi vienojās apmainīties telefona numuriem, bet vēlāk izrādījās, ka Gatis atstājis tikai vārdu, bez telefona numura. Situāciju Magone komentē šādi: "Ar pletni pa pakaļu. Vārds ir, a numura ta nav!" Magone pieļauj, ka Gatis bijis viens no tiem vīriešiem, kurš mēģinājis viņu iznest cauri.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu