Eiropas čempiones Graudiņa/Samoilova piekāpjas pasaules čempionēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova
Tīna Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova Foto: FIVB

Latvijas duets Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova ceturtdien pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Elites 16" sērijas turnīrā Dohā otrajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Ar astoto numuru sacensībās izliktās Graudiņa/Samoilova otrajā B apakšgrupas spēlē ar 13:21, 14:21 piekāpās pasaules čempionēm brazīlietēm Eduardia Santušai Lizboa un Anai Patrisijai Silvai Ramusai.

Pirmajā mačā Latvijas duets ar 21:19, 21:19 pieveica kvalifikāciju pārvarējušās vācietes Karlu Bergeri un Sandru Itlingeri, bet rīt apakšgrupas noslēdzošajā mačā latvietes tiksies ar Katju Stamu un Raīsu Shonu no Nīderlandes.

Grupas uzvarētājas uzreiz nodrošinās vietu ceturtdaļfinālā, kamēr otrās un trešās vietas ieguvējas vēl spēkosies izslēgšanas kārtā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Sacensību kvalifikācijā startēja arī Latvijas vīriešu dueti Mārtiņš Pļaviņš/Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš.

Samoilovs/Šmēdiņš pārvarēja vienu kārtu, tomēr pamatsacensībās neiekļuva, paliekot dalītā 17.vietā, kamēr Pļaviņš/Samoilovs zaudēja jau pirmajā mačā un ieņēma dalītu 21.pozīciju.

Lai iekļūtu pamatsacensībās, bija nepieciešams pārvarēt divas spēļu kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu