Sestdienas horoskops: 4. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Horoskopi sestdienai, 4. februārim. 

AUNS

Palutini sevi ar sportisku pasākumu, SPA vai pirts apmeklējumu un maltīti labā restorānā. Vajag relaksēties un izvēdināt galvu. Sirsnības un mīļuma pilna diena.

VĒRSIS

Svarīgas attiecības ar draugiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Iespējami izklaides un pasākumi, kuros var dzimt arī kopīgas lietišķās idejas. Labs laiks sadarbībai.

DVĪŅI

Šo dienu rūpīgi saplāno, lai vari paveikt saimniecības darbus un arī atpūsties tā, kā pašam vislabāk tīk. Kaut arī esi sabiedrisks cilvēks, kādu brīdi sev vajag atrast.

VĒZIS

Dažādas peripetijas iespējamas paziņu lokā – var nākties piedomāt, kurš patiesi īstens draugs, bet kurš tikai par tādu izliekas. Jebkuras pārmaiņas ir uz labu.

LAUVA

Sabiedriskās aktivitātes. Satiksies ar cilvēkiem, kam līdzīgi pasaules uzskati un prioritātes, un var izveidoties jauna draudzība. Sirdslietās centies izvairīties no sakāpinātām emocijām.

JAUNAVA

Rosīgā prāta diena. Domāsi par izaugsmi un attīstību: kādam radīsies interese mācīties valodas, kādam apgūt tehnoloģijas, kāds atklās jaunu, aizraujošu hobiju.

SVARI

Vislabākā atpūta mājās. Ja arī daudz saimniecības darbu, jebkurā gadījumā: kad rokas strādā, galva atpūšas. Netērē laiku saviesīgās aktivitātēs, šoreiz tās diez vai sniegs gandarījumu.

SKORPIONS

Apdari saimniecības darbus un pievērsies privātajai dzīvei. Iedvesmojoši un romantiski brīži kopā ar mīļoto. Ja sirds brīva, kāda tikšanās tajā var iemest dzirkstelīti.

STRĒLNIEKS

Dodies nelielā ceļojumā vai baudīt ziemas sportiskās aktivitātes. Sekmīgs laiks arī saimniecības darbiem un mājas viesībām. Galvenais – lai mutuļo enerģija.

MEŽĀZIS

Domīgs noskaņojums un vēlme pavadīt dienu mierīgi, bez steigas un saimniecības darbiem. Privātajā dzīvē jāgādā par saticību – neuztiep savu viedokli un neapvainojies par niekiem.

ŪDENSVĪRS

Jātiek galā ar dažiem sarežģītiem sadzīves jautājumiem – kaut kas jāremontē vai jāpalīdz radiniekiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās, kas uzšķiļ simpātijas no pirmā acu skata.

ZIVIS

Šī ir sevis lutināšanas diena. Derētu apmeklēt SPA, masāžu, baseinu vai ko citu, kas palīdz atslābināties un harmonizē. Prieku sagādās jauna frizūra, drēbju kārta vai pusdienas restorānā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu