Jau šovakar Eirovīzijas nacionālās atlases dziesmu konkursa "Supernova" pusfināls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jau šovakar, 4. februārī, norisināsies Eirovīzijas nacionālās atlases, dziesmu konkursa "Supernova" pusfināls, kurā tiks noskaidroti 10 mūziķi, kas jau pēc nedēļas finālā cīnīsies par ceļazīmi pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā".

Gaidot muzikālo vakaru, atsaucam atmiņā 14 pusfinālistus un viņu dziesmas, kas šogad izraudzītas, lai cīnītos par iespēju pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā".

Jāatgādina, ka gan pusfinālā, gan finālā vienlīdz nozīmīga būs skatītāju un žūrijas loma – labākie tiks noteikti skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā.

Pirms tiešraides novērtē "Supernovas" pusfinālistu dziesmas!

Dziesmu un izpildītāju iekļūšanu konkursa "Supernova" pusfinālā noteica LTV izvēlētā žūrija, kurā ir Latvijas mūzikas industrijas, pasākumu jomas un televīzijas pārstāvji, kā arī ārvalstu profesionāļi.

Drošības apsvērumu dēļ arī šogad LTV žūrijas pārstāvju vārdus atklās tikai pēc starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa maijā. Lielais fināls jau pēc nedēļas, 11. februārī!

Pusfināla tiešraidei varēs sekot līdzi 4. februārī plkst. 21.10 LTV1 un REplay.lv.

"Eirovīzija" šogad notiks Liverpūlē, Lielbritānijā. Pusfināli norisināsies 9. maijā un 11. maijā, bet fināls - 13. maijā.

Latvija uzstāsies pirmajā pusfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu