Svētdienas horoskops: 5. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Agnese Gulbe/LETA

Horoskopi svētdienai, 5. februārim. 

AUNS

Attiecībās svarīga stabilitāte. Turies pie pārbaudītām vērtībām un tradīcijām. Gandarījums no tikšanās ar seniem, labiem draugiem. Tikai neplāno kopā darījumus, toties ir vērts apsvērt domu par ģimenes biznesu.

VĒRSIS

Draugi atradīsies blakus īstajā laikā un vietā, un sarunas ar viņiem būs sirsnīgas un iedvesmojošas. Laba diena sportiskam izbraucienam vai kultūras pasākumu apmeklējumam.

DVĪŅI

Domas kavēsies pie sirdslietām – iespējamas kaislības un pēkšņi pavērsieni, slepena mīlestība un piedzīvojumi. Tāda sajūta, ka gaisā kaut kur jau virmo pavasaris...

VĒZIS

Iespējams, tiksi aicināts iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs, ielūgts uz pasākumu vai ballīti. Izvērtē, ko no tā gūsi un kādas emocijas smelsieties. Bezmērķīgos tusiņos laiku tērēt nav vērts.

LAUVA

Mirkļa iespaidā nepērc mantas, kas šobrīd nav nepieciešamas. Pēc iepirkšanās tūres maciņš var izrādīties tāds patukšs. Sirdī romantiskas noskaņas - īstais brīdis randiņam un mīļai divvientulībai.

JAUNAVA

Sirdslietās tiekšanās pēc saskaņas un harmonijas. Tas ir lauciņš, kas jākopj un kur jāiegulda kaut kas no sevis. Iespējams, līdz šim esi bijis pārāk aizņemts ar darba lietām.

SVARI

Būsi aizņemts ar saimnieciskiem darbiem un ģimenes pienākumiem. Neuzņemies pārāk daudz, bet darbos dalies ar mājiniekiem. Nevajadzētu arī censties visu kontrolēt un pieskatīt.

SKORPIONS

Jā sāksi mājās pārāk diktēt savus noteikumus, tas var izraisīt protestus, it īpaši attiecībās ar bērniem. Viss ir atrisināms ar sapratni un rāmu garu.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu tikt galā ar saimniecību – sakārtot māju, sakārtot skapjus un sarīkot pusdienas radu saimei. Kādam var rasties interese par ģimenes vēsturi un radurakstiem.

MEŽĀZIS

Sarīkojiet kopīgu pasākumu ar saviem mīļajiem, būs daudz sirsnīgu emociju. Brīvajiem cilvēkiem iespējami pavērsieni privātajā dzīvē. Nemeties piedzīvojumos, bet vispirms apdomā – vai ir vērts?

ŪDENSVĪRS

Sirdslietās emocijas un saviļņojumi. Neslēp savas izjūtas mīļotajam cilvēkam. Pasāciet kaut ko kopā vai sarīkojiet jauku vakaru divatā. Ja šobrīd esi viens, dzīve var uzdāvāt jauku tikšanos.

ZIVIS

Izejiet sabiedrībā, satiecies ar draugiem un izklaidējies. Attiecībās ar otru pusīti negražojies un necenties pārsteigt ar ekstravaganci. Brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu