VIDEO ⟩ "Grizzlies" spēlētāja rupjība pret Mičelu noved pie pamatīgām nekārtībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Donavans Mičels un Dilons Brukss
Donavans Mičels un Dilons Brukss Foto: Reuters/ScanPix

Pamatīgi asumi izcēlušies aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā starp Klīvlendas "Cavaliers" un Memfisas "Grizzlies".

Klīvlendas "Cavaliers" savā laukumā ar rezultātu 128:113 pārspēja Memfisas "Grizzlies" basketbolistus.

"Cavaliers" rindās rezultatīvākais bija saspēles vadītājs Dariuss Gārlands, bet viņa kolēģim aizsargu līnijā Donavanam Mičelam pēc saķeršanās ar pretinieku rupekli Dilonu Bruksu mačs noslēdzās priekšlaicīgi.

Spēles trešajā ceturtdaļā, kad "Cavaliers" bija piecu punktu pārsvars, Brukss devās uz grozu, bet viņa caurgājiens bija neveiksmīgs. Nokrītot zemē, Brukss Mičelam iesita pa "vārīgo vietu", uz ko "Cavaliers" aizsargs atbildēja visai asi, un grūstīšanās varēja sākties.

Abi spēlētāji tika izraidīti no spēles. Šobrīd gan vēl nav zināms, vai šim incidentam būs tālākejošas sekas. Mičels pēc spēles uzskata, ka NBA vajadzētu sodīt Bruksu par viņa rupjībām laukumā.

"Kad tu nevari pretspēlētāju nosegt, tad ķeries pie šādām metodēm. Tā viņš ir rīkojies arī pret citiem puišiem. Uzreiz prātā nāk Demjens [Lilards] un Stefs [Karijs]," pēc spēles sarunā ar medijiem norādīja Mičels.

"Cavaliers" šobrīd ar 32 uzvarām 54 spēlēs ieņem 5. vietu Austrumu konferencē, bet "Grizzlies" ar tikpat uzvarām 52 mačos Rietumu konferences tabulā ir otrie.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu