Bertāna pārstāvētā "Mavericks" esot ieinteresēta iegūt NBA skandalozo zvaigzni Ērvingu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Kairijs Ērvings
NBA zvaigzne Kairijs Ērvings Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" varētu būt viena no vienībām, kas iesaistīsies sarunās ar Bruklinas "Nets" par Kairija Ērvinga maiņas darījumu, vēsta vairāki Ziemeļamerikas mediji.

Mediji ziņo, ka Ērvings pieprasījis "Nets" komandai viņu aizmainīt. Kā tviterī raksta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis, Ērvings nav paziņojis vēlamo galamērķi, taču viņam ir interese nonākt Losandželosas "Lakers" komandā, kas varētu būt viena no vienībām, kas izskatīs iespējamo dalību darījumā.

Vairāki Ziemeļamerikas mediji vēsta, ka "Mavericks", "Lakers" un Fīniksas "Suns" būs starp komandām, kas iesaistīsies sarunās par maiņas darījumu.

Šajā sezonā 30 gadus vecais aizsargs Ērvings 40 mačos vidēji 37 minūtēs guvis 27,1 punktu, atdevis 5,3 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 5,1 atlēkušo bumbu.

Ērvings novembrī sociālajos tīklos publiskoja ierakstus, kuros reklamēja antisemītisku filmu, par ko vēlāk saņēma astoņu spēļu diskvalifikāciju un zaudēja ienesīgu līgumu ar sporta preču ražotājs "Nike", kas pārtrauca ar viņu sadarbību.

Amerikāņu basketbolisti otro sezonu pēc kārtas tika uz laiku izslēgts no komandas. Pagājušajā sezonā aizsargs atteicās vakcinēties pret Covid-19, kā dēļ regulārā čempionāta ievadā nedrīkstēja piedalīties mājas spēlēs.

NBA komandas maiņas darījumus varēs veikt līdz 9.februārim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu