VIDEO "Šajā krustojumā visu laiku notiek avārijas." Sarkandaugavā pēc sadursmes uz ietves nonāk divi auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Dmitry Kalinovsky/Shutterstock

Piektdienas, 3. februāra, rītā bēdīgi slavenā krustojumā Sarkandaugavā notika sadursme starp divām vieglajām automašīnām. Pēc sadursmes abi negadījumā iesaistītie spēkrati nonāca uz ietves un tā arī stāvēja vairākas stundas līdz tika sakārtotas visas formalitātes, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Tilta un Duntes ielas krustojumā avārijas notiekot bieži un ne vienu vien reizi no autovadītājiem dzirdēts, ka pienācis laiks konkrētajā ceļa posmā veikt izmaiņas, piemēram, ierīkot rotācijas apli vai uzstādīt luksoforus.

"Šajā krustojumā visu laiku notiek avārijas. Avārija pēc avārijas. Nesaprotu, kāpēc," stāstā avārijā iesaistītās sievietes draudzene. "Man šķiet, ka te var kaut ko citu izdomāt. Vienvārdsakot, viņai bija galvenais. Ja cilvēks te brauc pirmo reizi, viņam ir grūti saprast, kā būtu jādara pareizi."

"Citroen" vadītāja kādu laiku atradās mediķu aprūpē, bet nav guvusi smagas traumas. Viņa nogādāta slimnīcā, lai veiktu papildu izmeklējumus. Savukārt "Toyota" šoferis no ārstu palīdzības atteicās. Viņam lielākus pārdzīvojumus sagādāja sasistais darba auto un pārējo iesaistīto veselība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu