VIDEO ⟩ MMA zvaigzne Jemeļjaņenko karjeras pēdējā cīņa zaudē jau pirmajā raundā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fjodors Jemeļjaņenko
Fjodors Jemeļjaņenko Foto: AP/Scanpix

Svētdien, 5. februārī, savas karjeras noslēdzošajā cīņā zaudējumu jau cīņas pirmajā raundā piedzīvoja Krievijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Fjodors Jemeļjaņenko.

"Bellator 290" cīņu šova galvenajā dueli 46 gadus vecais Fjodors Jemeļjaņenko cīnījās ar Raienu Beideru par piederošo "Bellator" smagā svara čempiona jostu.

Jau iepriekš bija izziņots, ka šī ir Jemeļjaņenko karjeras pēdējā cīņa. Šis duelis gan neizvērtās, kā pieredzējušais cīkstonis būtu vēlējies.

Cīņas ievadā Beiders, kurš ir septiņus gadus jaunākas, par Jemeļjaņenko, izmantoja savas ātruma priekšrocības un pretinieku ar labo roku nosūtīja nokdaunā. Tad Beiders iekārtojās dominējošā pozīcijā un cīņu piebeidza ar sitieniem parterī.

Pēc cīņas Jemeļjaņenko, kā jau solīts, nolika savus cimdus, simbolizējot karjeras noslēgšanu. Jemeļjaņenko atvadās no MMA blakus bija plejāde ar MMA leģendām - Čaks Lidels, Čaels Sonens, Kvintons Džeksons, Dens Hendersons, Marks Holmens, Rendijs Kotūrs, Mets Hjūzs, Frenks Šemroks un Henzo Greisijs.

Šī bija jau otrā reize, kad Beiders Jemeļjaņenko aptur pirmajā raundā. Pirms četriem gadiem viņam to izdevās paveikt vien 35 sekundēs.

Jemļjaņenko savas profesionālās MMA karjeras laikā izcīnīja 40 uzvaras, piedzīvojot septiņus zaudējumus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu