Otrdienas horoskops: 7. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: WildMedia/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 7. februārim. 

AUNS

Atskārtīsi, ka nepieciešams kaut ko papildus pamācīties, jo dzīve strauji steidz uz priekšu, viss plūst un mainās. Kāds saņems svarīgas ziņas no ārzemēm.

VĒRSIS

Panākumi profesionālajā jomā, un tāpat arī labvēlīgs laiks biznesa sasniegumiem. Saki visu ko domā, tieši un atklāti, kā jau esi pieradis. Tas nāks par labu sadarbībai.

DVĪŅI

Sabiedrisko un profesionālo aktivitāšu diena. Labvēlīgs laiks tīklošanai: dažādos veidos paplašināsi kontaktus, satiksi un visu sarunāsi ar vajadzīgajiem cilvēkiem.

VĒZIS

Pastāv iespēja pēkšņi satikt cilvēkus, kas vēlas būt tavā komandā. Ikviena projekta pamatā, protams, ir aprēķini, un tie visticamāk parīdīs, ka tavas ieceres ir dzīvotspējīgas.

LAUVA

Labs laiks profesionālai izaugsmei, un iespējas apgūt jaunas prasmes. Vari arī ieplānot svarīgas darīšanas iestādēs vai bankās, veiksies lietišķajos jautājumos.

JAUNAVA

Ir vērts arī mērķēt augstāk pa karjeras kāpnēm, ielūkoties darba sludinājumos, pieteikt sevi augstākam amatam. Ja par kaut ko šaubies, ieklausies intuīcijā.

SVARI

Ja esošajā darbavietā kaut kas nav pa prātam, tad jāskata darba sludinājumi vai jāraksta biznesa plāns. Idejas tev labas, un vienmēr var atrast kādu brīvu nišu.

SKORPIONS

Darbā iespējamas pēkšņas situācijas un to risināšanai būs nepieciešama apņēmība un ātra reakcija. Ja kaut ko nezini, meklē informāciju tīmeklī vai konsultējies ar vecākajiem kolēģiem.

STRĒLNIEKS

Var gadīties, ka izveidojas kāda jauna sadarbība, kuras rezultātā rodas interesantas idejas. Kāds atklās, ka jāpapildina zināšanas, kāds sāks pastiprināti interesēties par tehnoloģijām.

MEŽĀZIS

Svarīgi apspriest finanšu jautājumus, jo patlaban zvaigznes labvēlīgas, lai palielinātu ienākumus. Iespējams, jāmeklē jauni ceļi, jauni sadarbības partneri vai jāraksta projekti.

ŪDENSVĪRS

Darbs komandā ar domubiedriem būs auglīgs. Turklāt jādomā soli vai divus uz priekšu, jo ilgtermiņa pasākumi solās būt izdevīgāki. Visas ieceres piefiksē rakstiski.

ZIVIS

Vari domāt par jauniem projektiem un peļņas palielināšanu. Idejas būs neparastas un kreatīvas. Citi varbūt apšaubīs, vai tās tiešām realizējamas. Neklausies – tu zini, pa kuru ceļu jāiet.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu