Astoņi nesaderīgākie Zodiaka zīmju pāri (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: rawpixel.com/shutterstock

Pretstati ne vienmēr piesaista. Turklāt daudzi pāri bieži šķiras tikai tāpēc, ka viņi nevar paciest atšķirības viens otra raksturā. Divi cilvēki pārī var būt tik atšķirīgi, ka viņu saderība būs nulle. Vienmēr ir skumji, kad tas notiek.

Tomēr daudzi pāru ceļi šķiras nevis tāpēc, ka cilvēki pārstājuši viens otru mīlēt, bet gan tāpēc, ka nevar tikt galā ar problēmām, kas radušās viņu attiecībās. 

Attiecību kvalitāte ir atkarīga ne tikai no mīlestības, bet arī no savstarpējās saderības. Tāpēc astrologi nosauc astoņus Zodiaka pārus, kuros attiecības vienkārši nevar izveidoties.

Lasiet par to, kas tas ir un kāpēc tas ir neizbēgami.

Auns un Vēzis

Šo zīmju pārstāvjiem ir praktiski neiespējami nodibināt attiecības. Auns bieži rīkojas egoistiski, savukārt Vēzis vēlas, lai viņu lutinātu un aprūpētu. Rezultātā viens no viņiem šajās attiecībās vienmēr būs neizdevīgā stāvoklī.

Vērsis un Lauva

Attiecības starp šo divu Zodiaka zīmju pārstāvjiem neizdosies, jo viņiem ir pārāk daudz lepnuma un stūrgalvības. Vērsis un Lauva pārāk bieži iesaistīsies strīdos, un neviens no viņiem nekad nevēlēsies vispirms piekāpties. Tā parasti notiek, kad divi kaislīgi cilvēki sāk pavadīt pārāk daudz laika kopā.

Dvīņi un Jaunava

Pretstati, kas nepievelkas. Jaunavām vienmēr ir nepieciešama kārtība, paredzamība un rūpīgums. Savukārt Dvīņi ir ļoti reti vispār kaut ko plāno šajā dzīvē. Šiem diviem būs ārkārtīgi grūti par kaut ko vienoties.

Vēzis un Svari

No malas var šķist, ka Vēzis un Svari var izveidot ideālu aliansi, taču patiesībā tas ir ļoti tālu no patiesības. Vēzis vienmēr cenšas parūpēties par saviem mīļajiem, bet Svari vēlas padarīt laimīgus absolūti visus apkārtējos.

Mežāzis un Svari

Mežāži ir ļoti nopietni. Viņi pastāvīgi strādā, lai sasniegtu savus mērķus. Savukārt Svari vienmēr vēlas labi pavadīt laiku un baudīt atrašanos sabiedrībā. Šo divu Zodiaka zīmju pārstāvjiem būs grūti atrast jēgu attiecībās.

Skorpions un Ūdensvīrs

Skorpioni ir neticami jutekliskas un kaislīgas personības. Ūdensvīri ir gudri, neemocionāli un ar analītisku domāšanas veidu. Pirmie klausās savā sirdī, bet otrie - prātā. Viņi runā dažādās valodās, kad runa ir par mīlestību.

Strēlnieks un Zivis

Strēlniekiem nepatīk saistības un viņi nevēlas nopietnas attiecības. Zivīm, kurām ir tradicionāli uzskati par mīlestību un attiecībām, tā var būt problēma. Zivis nekad nebūs laimīgas ar Strēlnieku, savukārt Strēlnieki nevarēs dot Zivīm to, ko viņi vēlas no attiecībām.

Auns un Mežāzis

Auni ir diezgan neparedzami un reti pārdomā plusus un mīnusus, pirms kaut ko dara. Mežāži ir ļoti pragmatiski un vēlas vienmēr pieņemt pareizos lēmumus. Viņi ilgi nespēs izturēt Aunu ar savu impulsivitāti un nepastāvību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu