Holivudas zvaigzne Liams Nīsons veltījis ļoti skarbus vārdus Makgregoram un visam UFC

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Liams Nīsons
Liams Nīsons Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas zvaigzne Liams Nīsons sarunā ar "YouTube" kanālu "Men's Health" kritiski izteicies par savu tautieti Konoru Makgregoru un populāro jaukto cīņas mākslu (MMA) organizāciju UFC.

MMA mūsdienās lielākoties jau ir nostiprinājies kā leģitīms sporta veids, kura atlēti uzskatāmi par pasaulē slavenām zvaigznēm. Tomēr Nīsona viedoklis joprojām pielīdzināms aizvadītā gadsimta deviņdesmitajiem gadiem, kad MMA tika saukts par gaiļu cīņām.

"Man riebjas UFC. Manuprāt, tas ir kaut kas līdzīgs bāra kautiņam. Zinu, ka visi praktiķi teiks, ka man nav taisnība un viņi mēnešiem ilgi trenējas. Varbūt paņemiet alus pudeli, iesitiet pretiniekam pa galvu? Tā būtu UFC nākamā fāze. Man tas riebjas," sacīja aktieris.

70 gadus vecais Nīsons pie reizes nelaida garām iespēju iecirst verbālu pliķi arī savam tautietim un UFC lielākajai zvaigznei Konoram Makgregoram.

"Tas mazais leprekons, Konors Makgregors, Īrijai ceļ sliktu slavu. Zinu, ka Makgregors ir atlētisks, un par to viņu cienu, bet nevaru viņu izturēt," sacīja Nīsons.

"Nākamreiz, kad būšu Dublinas lidostā, dzirdēšu: "Nīson, es tev parādīšu"," atdarinot Makgregora balsi, tautieti izsmēja aktieris.

Nīsons atklāja ka bērnībā nodarbojies ar boksu, bet 17 gadu vecumā atmetis ambīcijas kļūt par profesionālu bokseri, jo vēlējies pievērsties aktiermākslai.

Apollo.lv jau ziņoja, ka Makgregors savā atgriešanās cīņā tiksies ar Maiklu Čendleru, tiesa, šobrīd vēl nav zināma konkrētā dueļa norises vieta un laiks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu