Spēcīgajā Turcijas zemestrīcē dzīvību zaudējis vietējās futbola līgas vārtsargs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Spēcīgajā Turcijas zemestrīcē dzīvību zaudējis pēc spēka otrās futbola līgas vārtsargs Ahmets Ejups Turkaslans

Tiek ziņots, ka pirmdien, 6. februārī, Sīriju un Turciju satricinājušās zemestrīcēs kopumā dzīvību zaudējuši jau vairāk nekā 8700 cilvēku.

Starp bojā gājušajiem ir arī Turcijas kluba Malatajas "Yeni Malatyaspor" 28 gadus vecais vārtu vīrs Ahmets Ejups Turkaslans.

"Mūsu vārtsargs Ahmets Ejups Turkaslans zemestrīcē zaudēja dzīvību. Dusi mierā, daiļais cilvēk. Mēs tevi neaizmirsīsim," savā "Twitter" kontā rakstīja "Yeni Malatyaspor".

Jau iepriekš ziņots, ka zem ēkas gruvešiem bija iesprūdis arī Turcijas augstākās līgas Antakjas "Hatayspor" uzbrucējs Kristians Acu, bet bijušais Ganas futbolists tika atrasts dzīvs.

Par Acu atrašanās vietu un viņa stāvokli vēl naktī nebija ziņu, līdz GFA otrdien savā "Twitter" vietnē publicēja atjauninājumu, kurā teikts, ka "mēs esam saņēmuši pozitīvas ziņas, ka Acu ir izglābts".

Zemestrīce notika pirmdienas rītā, un tās centrs bija Kahramanmaras provincē Turcijas dienvidaustrumos. Tā bija jūtama arī Kairā, bet vēl lielākus postījumus izraisīja vairāki pēcgrūdieni.

Turcijā vien sabruka vairāk nekā 6000 ēku, un glābēji mēģina atrast zemajā temperatūrā izdzīvojušos.

Turcijas amatpersonas ziņo, ka Hatajas provincē, kas atrodas tieši uz dienvidrietumiem no zemestrīces epicentra un kurā atrodas "Hatayspor" klubs, tika iznīcināts 1500 ēku.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu