Lindai (vārds mainīts) bija tikai 15 gadi, kad sociālo mediju platformā "Facebook" sāka sarakstīties ar puisi no viņas pilsētas. Abi jaunieši sarakstījās vairākus mēnešus, līdz beidzot norunāja tikties dzīvē. Aizgājusi uz sarunāto tikšanās vietu, Linda saprata, ka ir nonākusi briesmās un ka ne viss, kas notiek internetā, ir patiesība.

"Kad nonācu Ogres Zilajos kalnos, mans mazais sapnis pārvērtās lielā murgā," stāsta Linda. "Draudzene mani pavadīja līdz vietai, kur bija jātiekas ar puisi, bet, ejot pāri gājēju pārejai, sapratu, ka cilvēks, kas mani tur sagaida, nav tas, ar ko es trīs mēnešus sarakstījos," saka Linda.

Lindu sagaidīja lielas miesasbūves vīrietis, kuram bija aptuveni četrdesmit gadi, nevis sešpadsmit, kā viņš viņai stāstīja "Facebook" sarakstē.

"Es biju ļoti satriekta, bet šoka stāvoklī nespēju neko ne pateikt, ne izdarīt, tāpēc turpināju iet vīrieša virzienā. Man bija bail, bet skriet projām negribēju," norāda Linda. "Viņš uzvedās, it kā viss būtu kārtībā. Bija sajūta, ka man jau bija jāzina, ka mani sagaidīs viņš, nevis mans vienaudzis."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp