"Netflix" ievieš jaunus noteikumus. Miljoniem lietotāju var tikt bloķēti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: MAXSHOT.PL/Shutterstock

Populārā straumēšanas vietne "Netflix" 8. februārī izklāstīja plānus ierobežot paroļu koplietošanu profiliem savā straumēšanas platformā, vēsta medijs "Reuters".

Video straumēšanas gigants, kas ir aprēķinājis, ka 100 miljoni visā pasaulē izmanto kopīgu kontu, paziņoja, ka lietotāji joprojām varēs dalīties ar profiliem, izmantojot jauno pakalpojumu "apmaksātā dalīšanās", kas maksās mazāk nekā pilna abonentmaksa.

"Tāpēc pēdējā gada laikā mēs esam pētījuši dažādas pieejas, lai risinātu šo problēmu Latīņamerikā, un tagad mēs esam gatavi nākamajos mēnešos tās ieviest plašāk, sākot no šodienas Kanādā, Jaunzēlandē, Portugālē un Spānijā," vēsta uzņēmums.

Respektīvi, tiem lietotājiem, kuri pašlaik skatās filmas un seriālus "Netflix" bez maksas, izmantojot kāda cita cilvēka profilu, turpmāk būs jāmaksā abonentmaksa. Uzņēmums šādu politiku jau izmēģinājis vairākās pasaules vietās, un "Netflix" apstiprinājis, ka jau tuvākajā laikā tas tiks darīts arī Lielbritānijā un Eiropā.

"Pirmajā ceturksnī apmaksātā dalīšanās būs ieviesta plašākā līmenī. Šodien ir vairāk nekā 100 miljonu lietotāju, kuri par saturu nemaksā, un tas ilgtermiņā negatīvi ietekmē uzņēmuma spējas piesaistīt investīcijas un uzlabot mūsu darbību un biznesu," teikts "Netflix" paziņojumā.

"Ņemot vērā jaunās funkcijas ieviešanu, "Netflix" lietotājiem vairākās valstīs būs iespēja maksāt papildus, ja viņi vēlēsies dalīt savu profilu ar cilvēkiem, ar kuriem kopā nedzīvo. Tas nozīmē, ka ar apmaksāto dalīšanos "Netflix" saturu arī turpmāk varēs izmantot televizorā, viedierīcē vai jebkurā citā iekārtā, piemēram, ceļojuma laikā," norādījis uzņēmums.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu