"Gribētu izprast Putina domas..." Kā Usiks izmantotu populārākās Harija Potera burvestības? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas boksa superzvaigzne Oleksandrs Usiks savā "YouTube" kontā pastāstījis, kādiem mērķiem izmantotu populārākās Harija Potera burvestības.

Usika "YouTube" kanālā "USYK17" regulāri tiek ievietoti video, kuros slavenais bokseris atbild uz visdažādākajiem jautājumiem.

Jaunākajā video galvenais temats ir šķietami bērnišķīgs - Harija Potera burvestības. Tomēr slavenajam bokserim bija jāpastāsta, kā viņš izmantotu dažus no briesmīgākajiem lāstiem, ja tie būtu pieejami reālajā dzīvē.

"Alohamora" - burvestība, kas spēj atvērt visas durvis

Usiks atzina, ka nekad nav aizdomājies, kuras durvis viņš vēlētos atvērt, bet bokseris nekavējoties norādīja, kuras durvis vēlētos aizvērt uz visiem laikiem.

"Gribētu aizvērt durvis, kuras ved uz [Putina] bunkuru," sacīja bokseris.

"Langlock" - burvestība, kuras rezultātā kādas personas mēle pielīp pie viņa mutes augšdaļas

Tas nozīmē, ka konkrētās burvestības upuris nespētu runāt. Usikam ilgi nebija jādomā, kurus cilvēkus vajadzētu apklusināt.

"Protams, šādu burvestību izmantotu pret Krievijas propagandistiem, piemēram, Vladimiru Solovjovu. Es vienu reizi pasaku šos burvju vārdus, un viņa mēle pielīp pie mutes augšdaļas. Lieliski," sacīja Usiks.

"Rictusempra" - rada nepanesamu sajūtu, ka konkrētā persona tiek kutināta

Arī šo burvestību Usiks vēlētos izmantot pret divām Krievijas noziedzīgā režīma propagandas flagmanēm.

"Jāpadomā, kuri cilvēki ir smieklīgi. Izvēlos divas pašas smieklīgākās meitenes - Margaritu Simonjanu un Olgu Skabejevu," propagandistu "mocības" turpināja Usiks.

"Obliviate" - izdzēš daļu no konkrētās personas atmiņām

Pie šīs burvestības Usiku pārņēma konfliktējošas pārdomas. No vienas puses, viņš vēlētos izdzēst ukraiņu atmiņas par pārciestajām kara mokām. Tomēr, viņaprāt, nedrīkst aizmirst Krievijas noziedzīgā režīma pastrādātās zvērības Ukrainā.

"Es gan Ukrainas tautai prasītu, vai viņi vēlas to aizmirst. Ticu, ka vairums atteiktos, jo mums vajag atcerēties šo nodevību, kas izraisīja šīs šausmas, kā arī, ar ko mēs nevēlamies dzīvot un draudzēties. Bet varbūt kāds gribētu šīs atmiņas izdzēst. Arī es gribētu atbrīvoties no dažām savām atmiņām," sacīja bokseris.

"Expecto Patronum" - burvestības mērķis izjūt cerību un prieku

Šoreiz intervētājs Usiku aicināja burvestību izmantot pret sevi un padalīties ar priecīgākajām atmiņām.

"Es atgrieztos laikā, kad mans tēvs bija dzīvs un mani vecāki vēl bija jauni. Labprāt ar viņiem gribētu pavadīt vismaz stundu," noteica Usiks.

"Mobilicorpus" - pārvietot personu vai objektu tālāk prom no sevis

Arī šajā gadījumā Usiks iedomātās spējas labprāt izmantotu pret Krieviju: "Es pārvietotu Krieviju prom no Ukrainas."

"Avada Kedavra" - lāsts, kas nogalina otru personu

Harija Potera sāgas, iespējams, slavenāko lāstu Usiks nevēlētos izmantot. Viņš norāda, ka censtos no tā atbrīvoties.

"Legilimens" - burvestība, ar kuras palīdzību var lasīt konkrētas personas domas

Usiks norādīja, ka viņam padomā būtu vairāki cilvēki, kuru prātus viņš vēlētos izprast.

"Gribētu saprast, kādas domas pārņem cilvēkus, kuri nogalina cilvēkus un iznīcina pilsētas. Gribētu izprast divu slepkavu, Putina un Hitlera, domas. Jā, mani interesē, kas ir viņu rīcības pamatā," sacīja Usiks.

36 gadus vecais Usiks joprojām gaida, kad tiks panākta vienošanās par ilgi gaidīto supercīņu pret Taisonu Fjūriju. 

Usiks profesionālajā boksā ringā devies 20 cīņās un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem, bet 2021. gada septembrī atņēma visas četras jostas britam Entonijam Džošua supersmagsvaros. 2022. gada augustā Džošua mēģināja revanšēties, taču tika pieveikts vēl vienu reizi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu