Uz skatuves izdzīvo pašas skaudro attiecību pieredzi. Dārta Daneviča par lielo lomu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dārta Daneviča
Dārta Daneviča Foto: Publicitātes foto

Aktrisei Dārtai Danevičai priekšā liels notikums - 10. februārī būs monoizrādes "Zēni nav meitenes" pirmizrāde, un aktrisei tikusi galvenā loma. Tā ļoti sasaucas ar pašas skaudro attiecību pieredzi, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Īsi pirms pirmizrādes Daneviča sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" teic: "Man ir milzīgs uztraukums."

Dārta uz skatuves būs viena un atklāti izstāstīs 55 lappusēs uzrakstītu stāstu par attiecībām. Par iemīlēšanos asprātīgā vīrietī, kurš sievietei dod iespēju uzplaukt kā mātei. Un tad idilliskā ģimenes dzīve brutāli izjūk.

"Šī luga jau ir iestudēta Londonā, un tajā ir kaut kādas paralēles, kuras var vilkt arī ar manu dzīvi. Tas, ka izrādē var atrast arī personiskus elementus, uzrunāja Juri Žagaru, tādēļ brīdī, kad ar šo darbu vērsos pie teātra vadības, viņi to akceptēja," atminas Dārta, kura piedzīvojusi skaudras attiecības ar aktieri un bijušo deputātu Artusu Kaimiņu.

Vaicāta, vai šobrīd ir atvērta jaunai mīlestībai, Dārta pasmaida: "Nezinu, es vēl ļoti uzmanīgi uz to skatos. Man liekas, ka tādas lietas notiek tad, kad tu neko neplāno."

"Apollo" jau vēstīja, ka pirms gada - 31. janvāra vakarā Daneviča publiskoja ierakstu, atklājot, ka Kaimiņš esot paņēmis abu dēlu Kaupo, aizbraucis un atsakoties izpaust, kā viņus var sasniegt.

Divas stundas vēlāk Kaimiņš dalījās ar publisku paziņojumu, atklājot, ka abi ar Dārtu jau kādu laiku dzīvo atsevišķi un šobrīd ir noslēguši savstarpēji parakstītu vienošanos par Artusa iespējām satikt dēlu. Kaimiņš norādīja, ka viņš ir "absolūtā neizpratnē" par Dārtas tvīta motīviem, uzsverot, ka viņa ir zinājusi, ka Artuss ar dēlu atrodas viņa deklarētajā dzīvesvietā.

Daneviča, reaģējot uz Kaimiņa ierakstu, apgalvoja, ka viņš melo, un pievienoja fragmentu no abu noslēgtā līguma par bērna saskarsmes tiesībām. Situācija toreiz tika atrisināta ar policijas iejaukšanos.

Vēlāk Dārta ik pa laikam nāca klajā ar jaunu informāciju par šķiršanās iemesliem. Daneviča paziņoja arī to, ka galvenais šķiršanās iemesls bijis ilgstošas emocionālās un psiholoģiskās vardarbības dēļ. 

Artusa Kaimiņa un Dārtas Danevičas pirmdzimtais dēls, kuram vecāki deva vārdu Kaupo, nāca pasaulē 2021. gada martā.

Kādas šobrīd ir abu attiecības, skaidri nav zināms. 

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 7. februāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu