VIDEO PTAC konstatējis kārtējo negodīgo interneta uzņēmēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: fizkes/Shutterstock

Interneta spēlītēs, iepazīšanās portāli vai dažādas saites uz video sociālās saziņas tīklos - tas viss var slēpt virtuālas lamatas. Pat ar vienu klikšķi pietiek, lai kļūtu par abonentu kādam paaugstinātas maksas pakalpojumam, ko nekad neesat vēlējies. Jāmaksā būs jebkurā gadījumā, informē Latvijas Televīzijas raidījums "Dienas ziņas".

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) atklājis kārtējo negodīgo interneta uzņēmēju SIA "SMS Solutions" (SIA "CDR"), par ko saņemtas simtiem un pat tūkstošiem sūdzību no neapmierinātiem klientiem.

Uzņēmums "SMS Solutions", kas iepriekš bija zināms kā SIA "CDR", pārdod paaugstinātas maksas virtuālos pakalpojumus, kas tiek piedāvāti dažādās interneta spēlīšu lapās un iepazīšanās portālos.

Patērētāju tiesību centrs secinājis, ka šī pārdošana notiek negodīgā un maldinošā veidā.

"Cilvēkiem tiek piestādīti rēķini caur mobilo telefonu operatoriem. Cilvēki, kas pie mums vērsušies, neatzīst, ka būtu veikuši šādus darījumus, kaut kur kaut ko apstiprinājuši. Bet parādās rēķinā faktiski nepasūtīti pakalpojumi,"skaidroja PTAC vadītāja Baiba Vītoliņa. 

Arī Latvijas mobilo sakaru operatori pērn saņēmuši vairāk nekā 2000 sūdzību par šī uzņēmuma rīcību un uz to reaģējuši.

SIA "SMS Solutions" apgrozījums 2021. gadā bija vairāk nekā 4 miljoni eiro, peļņa - vairāk nekā 102 000 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir kāds Jevgēņijs Kulakovs un Konstantīns Ozerovs. Viņi nepiekrīt PTAC pārmetumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu