VIDEO ⟩ Misēklis "Supernovas" tiešraides laikā. Lauris Reiniks iepazīstina ar personu, kurai nebija jābūt kadrā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter

Vērīgākie "Supernovas" skatītāji pamanīja, ka pusfināla tiešraides laikā atgadījās misēklis. Kadrā parādījās persona, kurai tur nebija jābūt. 

Kāds "Twitter" lietotājs šo momentu iemūžināja un uzdeva arī jautājumu - vai šis ir trešais raidījuma vadītājs?

Īsi pirms fināla raidījuma vadītājs Lauris Reiniks beidzot iepazīstināja ar šo personu un radušos situāciju. Kā izrādās, viņš nav viss trešais raidījuma vadītājs, bet gan viens no daudzajiem operatoriem vārdā Kristaps.

Viņš pastāstīja, ka pieļāvis kļūdu, tamdēļ bija redzams minētajā kadrā. Viņš paskaidroja: "Visiem darbā gadās kļūdīties. Bet tad, kad kļūdos es, to pamana visi. Maza darba kļūmīte, ko diemžēl redzēja visi."

Vaicāts, vai arī fināla raidījumā no viņa gaidāma kāda "ozdiņa", viņš noteic: "Skatieties, un tad jūs redzēsiet - ir vai nav plāni."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šovakar, 11. februārī, ir lielais "Supernovas" fināls, un taps zināms, kurš pārstāvēs Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē.

"Supernovas" pusfināla tiešraidē skatītāji un žūrija lēma, ka finālā piedalīsies: Alise Haijima, Luīze, RAUM, Toms Kalderauskis, Artūrs Hatti, Patrisha, grupa "Sudden Lights", grupa "24. Avēnija", AVÉI un Markus Riva.

"Supernovas" finālam varēs sekot līdzi arī TVNET teksta tiešraidē kopā ar Tomu Lūsi! Sākums plkst. 21.00!

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu