VIDEO ⟩ Porziņģis ar "double-double" sekmē "Wizards" uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā ar "double-double" Vašingtonas "Wizards" uzvaru sekmēja latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 127:113 (37:29, 43:28, 24:31, 23:25) uzvarēja Indiānas "Pacers".

Porziņģis, laukumā pavadot 32 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā izcēlās ar 17 punktiem, realizējot trīs no pieciem divpunktu metieniem, vienu no trīs tālmetieniem un visus astoņus soda metienus. Latvieša rēķinā arī 10 atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, viens bloķēts metiens un divas piezīmes. "Wizards" ar Porziņģi laukumā iemeta par 14 punktiem vairāk nekā ielaida.

Bredlijs Bīls uzvarētāju rindās atzīmējās ar 32 punktiem, bet, tāpat kā Porziņģis, 17 punktus guva Monte Moriss.

Viesu sastāvā Tairīsam Halibērtonam bija 21 punkts, sešas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles, kamēr 20 punktus guva Mailss Tērners.

"Wizards" aizvadīja savu sezonas rezultatīvāko pirmo puslaiku, pretiniekus pēc 24 minūtēm uzvarot ar 80:57. Otrajā puslaikā pirmos desmit punktus guva viesi, atsaucot atmiņā nesenās "Wizards" spēles, kurās Vašingtonas basketbolisti pamanījās izlaist no rokām ievērojamu pārsvaru.

Tomēr mājinieki vadību noturēja, pirmajās trīs ceturtdaļās atzīmējoties ar teicamu metienu precizitāti no spēles - 70%. "Wizards" izcīnīja uzvaru, spītējot tam, ka pieļāva vairāk kļūdu (16/7).

"Wizards" ar 26 uzvarām 55 mačos ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, kur "Pacers" ar 25 uzvarām 58 cīņās ir 12.pozīcijā.

Nākamo spēli Vašingtonas basketbolisti aizvadīs pirmdien, kad viesosies pie NBA čempiones Goldensteitas "Warriors".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu