Dončičs un Ērvings pirmajā spēlē kopā gūst 55 punktus "Mavericks" komandas zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: FIBA.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Luka Dončičs un Kairijs Ērvings sestdien aizvadīja pirmo maču kā komandas biedri un kopā guva 55 punktus Dalasas "Mavericks" komandas zaudējumā.

Dalasas komanda viesos papildlaikā ar rezultātu 128:133 (32:34, 32:28, 24:24, 26:28, 14:19) zaudēja Sakramento "Kings".

Dāvis Bertāns turpina ārstēt savainojumu un viņa atgriešanās laukumā pirms NBA Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma nav plānota.

Ērvings pirms nedēļas maiņas darījumā no Bruklinas "Nets" komandas nonāca "Mavericks" rindās un šonedēļ debitēja savā jaunajā vienībā. Ērvings šajā mačā guva 28 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, kamēr Dončičs, kurš iepriekš ārstēja savainojumu, šajos rādītājos sakrāja 27+9+5. Vēl Džošs Grīns pievienoja 23 punktus.

"Domāju, ka bija labi," pēc mača par abu sadarbību teica "Mavericks" galvenais treneris Džeisons Kids. "Viss bija dabīgi, nekā uzspiesta. Tas palīdzēs mums kļūt labākiem. Viņi paveica labu darbu."

Uzvarētājiem ar 36 punktiem izcēlās De'Ārons Fokss, kurš papildlaika pēdējās 18,4 sekundēs realizēja sešus soda metienus. Domants Sabonis atzīmējās ar 22 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām, lietuvietim sestās piezīmes dēļ maču pabeidzot nepilnu pusotru minūti pirms papildlaika beigām. Tāpat 22 punktus guva Terenss Deiviss.

"Mavericks" ar 31 uzvaru 58 mačos ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē, bet "Kings" ar 32 panākumiem 56 cīņās ir pozīciju augstāk.

Pirmdien dalasieši mājās cīnīsies ar Minesotas "Timberwolves".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu