Indrašim rezultatīva piespēle zaudētā Vācijas hokeja līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis (nr. 70)
Miks Indrašis (nr. 70) Foto: www.schwenninger-wildwings.de

Latvijas uzbrucējs Miks Indrašis svētdien Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē tika pie rezultatīvas piespēles, Šveningeres "Wild Wings" piedzīvojot neveiksmi, bet citā mačā Kaspars Daugaviņš precīzi izpildīja pēcspēles metienu un palīdzēja Izerlonas "Roosters" izcīnīt panākumu.

"Wild Wings" izbraukumā ar rezultātu 3:7 (2:3, 0:1, 1:3) piekāpās Nirnbergas "Ice Tigers".

Indrašis asistēja komandas trešajos vārtos, kad vairākumā ar precīzu metienu izcēlās Taisons Spinks, panākot 3:4.

Latvijas uzbrucējs kopā uz ledus pavadīja 16 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā pats divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu -3. Šajā sezonā Indrašis 44 spēlēs guvis septiņus vārtus un atdevis 19 rezultatīvas piespēles.

Savukārt "Roosters" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā guva panākumu pār Ingolštates ERC.

Pēcspēles metienu sērijā Daugaviņam un Emīlam Puarjē izdevās pārspēt pretinieku vārtsargu un nodrošināt mājinieku uzvaru.

Latviešu hokejists uz ledus bija precīzi 19 minūtes, kuru laikā uzvarēja piecos no sešiem iemetieniem, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu. Latvijas hokejists šajā sezonā 48 mačos atzīmējies ar 18 gūtiem vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli.

"Wild Wings" ar 65 punktiem 47 spēlēs ir desmitā, bet "Roosters" ar 65 punktiem 48 dueļos ir vienu pozīciju zemāk 15 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu