VIDEO Nervu sabrukums uz līdzenas vietas - "Eagles" atbalstītājs pilnībā zaudē savaldību pēc "Chiefs" triumfa "Super Bowl" (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tviterī popularitāti guvis video, kurā redzams, kā kāds vīrietis aizvadītās nakts Nacionālās futbola līgas (NFL) "Super Bowl" mača iznākumu neuztver pārāk labi.

57."Super Bowl" mačā "Chiefs" ar 38:35 (7:7, 7:17, 7:3, 17:8) pārspēja Filadelfijas "Eagles" vienību.

"Chiefs" uzvaru nodrošināja pašā spēles pamatlaika izskaņā, izpildot precīzu sitienu no spēles.

Kāds "Eagles" atbalstītājs šādu iznākumu nespēja "sagremot" uzsverot, ka uz Filadelfijas komandas uzvaru uzlicis lielu naudas summu. Tāpat viņš emociju uzplūdā bija gatavs uzbrukt arī tuvumā esošajiem draugiem.

Brīdinājums - video dzirdama necenzēta leksika angļu valodā.

Par mača MVP tika atzīts uzvarētāju pārstāvis Patriks Mahoums, kurš bija arī sezonas vērtīgākais NFL spēlētājs. Pēdējais, kuram izdevās to izdarīt bija Kurts Vorners 1999.gadā. 

"Chiefs" triumfēja Amerikas Futbola konferencē (AFC), kamēr "Eagles" bija labākie Nacionālajā Futbola konferencē (NFC).

"Eagles" šis bija vēsturē ceturtais fināls un otrais pēdējo piecu gadu laikā, kamēr "Chiefs" NFL finālspēlē piedalījās piekto reizi un trešo pēdējos četros gados.

"Chiefs" savā pēdējā "Super Bowl" 2021.gadā zaudēja Tampabejas "Buccaners", bet gadu agrāk izcīnīja savu otro titulu, pieveicot Sanfarncisko "49ers". Pirmo reizi "Chiefs" Ziemeļamerikas sporta prestižāko trofeju izcīnīja 1969.gadā, pārspējot Minesotas "Vikings".

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu