VIDEO "Supernovas" tiešraides laikā uz skatuves nokrīt "Sudden Lights" mūziķis (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne/LTV

Sestdienas, 11. februāra, vakarā norisinājās "Supernovas" fināls, un vērīgākie skatītāji iemūžinājuši brīdi, kurā, uzstājoties grupai "Sudden Lights", tās basģitārists nokrita.

"Twitter" lietotājs raksta: "Ak vai, ceru, ka "Sudden Lights" basists Kārlis nesasitās pārāk traki! Veiksmes Liverpūlē!"

Video redzams, ka grupas dalībnieks pēc kritiena veiksmīgi piecēlās un turpināja uzstāšanos.

Lai gan nav zināms, vai kritienam ir sekas, kāds cits soctīklu lietotājs raksta, ka šo mirkli nav ievērojis, bet "runā, ka esot diezgan sāpīgs tas kritiens bijis... uzvaras nenāk viegli."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka, neskatoties uz misēkli priekšnesuma laikā, grupa izcīnīja ceļazīmi, lai pārstāvētu Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas norisināsies Liverpūlē.

Fināla priekšnesumu skaties zemāk.

Gan žūrija, gan skatītāji vienbalsīgi lēma, ka grupa "Sudden Lights" ir "Supernovas" uzvarētāji.

"Sudden Lights" pašu rakstītajā mūzikā dominē poproka stilistika, kas papildināta ar nedaudz alternatīvu noskaņu. Kopš dibināšanas grupa ir izdevusi trīs albumus – "Priekšpilsētas" (2017), "Vislabāk ir tur, kur manis nav" (2019) un "Miljards vasaru" (2022). 2022. gadu grupa aizvadīja aktīvā koncertdzīvē – uzstājās lielākajos Latvijas festivālos un devās koncerttūrē. Aizsāktas arī jaunas muzikālas sadarbības ar reperi Zeļģi un noslēpumaino ZeBreni.

Foto: "Supernovas 2023" fināls

Kas par uzvarētājiem sakāms sociālo tīklu lietotājiem, lasiet zemāk.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu