"Sudden Lights" nāk klajā ar paziņojumu par kritienu tiešraidē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LTV/ Lauris Vīksne

"Supernovas" fināla vakarā uzstāšanās laikā krita grupas "Sudden Lights"  basģitārists Kārlis. "Apollo.lv" sazinājās ar grupas menedžeri Lindu Āboliņu, lai noskaidrotu, kādas ir kritiena sekas.

Lai gan vairums, skatoties grupas uzstāšanos, šo misēkli pat nemanīja, paši vērīgākie to neatstāja bez ievērības. Mirkoblogošanas vietnē "Twitter" runā, ka šis kritiens esot bijis sāpīgs.

Grupas menedžere Linda Āboliņa skaidroja radušos situāciju: "Kārlim viss ir ideāli. Kritienam nav nekādu seku, uz skatuves bija konfeti (mazi papīra gabaliņi), un Kārlis gluži vienkārši uz tiem paslīdēja. Viss ir kārtībā, visi dzīvi, sveiki, veseli.

Linda izsaka pateicību par rūpēm, bet vēlreiz uzsver, ka viss ir kārtībā. Pēc kritiena neesot ne lūzumu, ne sasitumu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka, grupa izcīnīja ceļazīmi, uzvarot "Supernovā", un pārstāvēs Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas norisināsies Liverpūlē.

Latvijas dziesma izskanēs pirmajā pusfinālā 9. maijā. Tajā piedalīsies arī Serbija, Zviedrija, Īrija, Moldova, Šveice, Norvēģija, Izraēla, Portugāle, Nīderlande, Horvātija, Somija, Azerbaidžāna, Malta un Čehija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 11. maijā, fināls – 13. maijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu