Televīzijas karjeras dēļ Magonei Liedeskalnai liegts satikt savu vecāko dēlu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna bija devusies uz Londonu apciemot draugus. Londonā dzīvo arī viņas vecākais dēls, bet abu tikšanās nav iespējama, jo viņai ir liegums dēlam tuvoties.

Ciemojoties Anglijā, pie vakariņu galda tika aizskartas vairākas sāpīgas tēmas, par kurām Magonei teju ik dienu sāp sirds. Runa ir par viņas vecāko dēlu Robertu, kurš dzīvo Anglijā, bet abi nav vaigu vaigā redzējušies vairākus gadus.

"Man ir dēls, kura fiziski man nav. Es nevaru viņu ne aizsniegt, ne dzirdēt, ne redzēt. Man pat viņa fotogrāfijas nav. Es zinu, ka viņš ir dzīvs un dzīvo Anglijā, pat zinu, kurā mājā, bet sasniegt es viņu nevaru."

Dēla tēvs Oskars esot Magonei izteicis ultimātu - kamēr viņa strādā publisku darbu jeb ir šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne, tikmēr dēls būs neaizsniedzams. 

Tika gan precizēts, ka Magonei mātes tiesības attiecībā uz vecāko dēlu nav atņemtas. 

Dēls Anglijā dzīvojot tāpēc, ka Magone vēlējusies dēlam labāku dzīvi. Dēla tēvs nokārtojis, ka Magonei nav tiesību izvest dēlu no Anglijas, un vēl ļaunāk - pret Magoni iesniegtas sūdzības par bērna pamešanu un dažādām citām nepatīkamām lietām, par kurām viņai ir smagi runāt.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pirms diviem gadiem Magone stājās tiesas priekšā, jo nācās cīnīties par savu vecāko dēlu Robertu ar viņa tēvu Oskaru Brici, kas dzīvo Anglijā. Viņš bija iesniedzis prasību pret Magoni par uzturlīdzekļu piedziņu, kā arī pirms tam mēģināja atņemt dēlu ar tiesas palīdzību Anglijā. Tas gan Oskaram neizdevās, jo tiesa viņa prasību noraidīja.

Taču Roberta tēvs nepadevās un iesniedza prasību tiesā Latvijā, lai viņu atbrīvo no uzturlīdzekļu maksāšanas, pieprasot tos no bērna mātes Magones. Tiesa apmierināja Briča prasību, un Magonei tagad nākas maksāt viņam uzturlīdzekļus par Robertu, kurš dzīvo pie tēva Anglijā.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu