Elīna Gluzunova pati sev izvēlas saderināšanās gredzenu, un tas ir pamatoti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Ģimene burkā" sērijas

Jaunākajā "Ģimene burkā" sērijā Elīna Gluzunova, neskatoties uz strīdiem un nesaskaņām ar savu dzīvesbiedru Artjomu, dodas uz juvelierizstrādājumu veikalu izvēlēties sev saderināšanās gredzenu.

Elīna un Artjoms kopā ir jau desmit gadus, un abu kopdzīves laikā pasaulē nākuši trīs kopīgie bērni. Lai gan pārim ir domstarpības, Elīna joprojām cer, ka kopdzīves desmit gadu jubilejā saņems ilgi kāroto saderināšanās gredzenu.

Artjoma gaumei viņa neuzticas, tāpēc pati dodas uz juvelierizstrādājumu veikalu, lai aplūkotu sortimentu.

"Man bija svarīgi, lai saderināšanās gredzenā būtu briljants, nav nozīmes karātiem, bet lai tas būtu briljants. Es tomēr esmu dzemdējusi trīs bērnus, esmu to pelnījusi," pārliecināta ir Elīna.

Viņa atminas, ka Artjoms jau kādreiz ir viņai dāvinājis gredzenu, tieši tādu, kādu viņa vēlējusies, bet piedzīvojusi lielu vilšanos, kārtojot māju un atrodot liecību par gredzena vērtību. Viņa sapratusi, ka tas nav briljants, ko viņas sirds tā kārojusi, un tas viņu ļoti sāpinājis.

Elīna atzīst, ka par spīti abu strīdiem viņa vienmēr vēlējusies ar Artjomu apprecēties, bet  brīdī, kad viņš viņu bildinājis, Elīna jutusies nevērtīga. Viņai esot bijis sāpīgi redzēt, kas rakstīts čekā, jo ne jau summa esot skumdinājusi, bet tā sajūta, ka tas ir apmāns, ka šis brīdis nav uztverts nopietni. "Tas ir iemesls, kāpēc es šo jau reiz uzdāvināto gredzenu turu kastītē."

Elīna veikalā stāsta, ka daudz pētījusi gredzenus un ir sapratusi, ka viņas sapņu gredzenam ir jābūt lakoniskam, bet pamanām.

Vai tuvākā nākotnē ir gaidāms bildinājums? To pāris slēpj un par saviem nākotnes plāniem runā izvairīgi.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Gluzunovu strīdi pēdējā laikā uzņēma apgriezienus. Atklājās ne vien tas, ka Artjoms reizēm nenakšņo mājās un Elīna nemaz nezina, kur ir viņas dzīvesbiedrs, bet arī ka Elīna ir biseksuāla. Viņa televīzijas kameru priekšā atzinās par savu seksuālo orientāciju un atklāja: ja nebūs lemts veidot mīlošas attiecības ar vīriešiem, viņa to ir gatava darīt ar sievietēm.

Joprojām nav atrisināts arī jautājums par Artjoma laulību ar taizemieti. Viņš joprojām ir oficiālā laulībā ar citu sievieti, un arī šis ir viens no strīdu tematiem. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu