Kopīgs piedzīvojums BDSM istabā! Brikmaņa sieva atklāj abu attiecību pikantērijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: naurisbrikmanis/ Instagram

Naura Brikmaņa sieva Aija Selga-Brikmane atklāja, ka vīram uz trīsdesmito dzimšanas dienu uzdāvinājusi kaut ko ļoti pikantu -  kopīgu piedzīvojumu BDSM istabā!

Raidījumā "Kad satiekas viņš un viņa" ar sarunu vadītāju Valdi Melderi noskaidrojās, ka mīlēšanās guļamistabā Aiju pavisam garlaiko. 

"Intīmai gaisotnei man nav obligāti nepieciešamas rozes un sveces vai tamlīdzīgi. Tas pat būtu garlaicīgi, es vispār uzskatu, ka gulta ir paredzēta tikai gulēšanai. Erotiski daudz rosinošākas ir, piemēram, situācijas, kur mūs kāds var pieķert.

Brīvā dabā vai arī trakulīgas ballītes laikā kaut kur nolīst malā. Kluba tualete arī der, tur var droši skaļi izpausties, jo tāpat troksnis visapkārt," koķetīga ir Aija.

Taču visdrosmīgākais solis bija atklāt pavisam pikantu dāvanu, ko viņa pasniegusi savam vīram: "Naurim uz trīsdesmito dzimšanas dienu es uzdāvināju kopīgu piedzīvojumu BDSM istabā. Jā, jā, Rīgā tāda ir! Mana draudzene tur jau bija bijusi ar savu puisi, ļoti ieteica. Man toreiz bija tāds posms, ka ļoti izzināju sevi, eksperimentēju ar savu seksualitāti.

Kaifoto un striptīza dejošanu jau biju izmēģinājusi, šis bija nākamais solis, izaicinājums arī man pašai."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu