VIDEO ⟩ Anna Sedokova publisko pikantu video ar vīru, ļaujot ielūkoties guļamistabā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: annasedokova/ Instagram

Dziedātāja un basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova sociālajos tīklos publiskojusi pikantu video, kurā ļauj ielūkoties savā guļamistabā.

Video redzams, ka Timma un Sedokova izbauda divvientulību, malkojot dzirkstošo vīnu. 

"Gribu degt, dzirksteļot un spīdēt tikai savam vienīgajam. Man ir liels prieks spīdēt tev katru dienu, īpaši Valentīndienā. Tik vērtīgi ir brīži, kad varam nekur nesteigties, palikt mājās un kopā pavadīt laiku, atverot pudeli "Mondoro"," pie video raksta Sedokova.

Jānis zem pikantā video arī pievienojis komentāru: "Es un mana mazulīte", papildinot to ar vairākām sirdīm.

Tā vien šķiet, ka Sedokova apvienojusi patīkamo ar lietderīgo, proti, reklamē minēto dzirkstošo vīnu un izrādot savu mīlestību pret vīru. Pie video gan nav pievienots tēmturis "reklāma".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Jānis Timma un Anna Sedokova apprecējās 2020. gada 6. septembrī. Šīs ir basketbolista otrās laulības. Viņš iepriekš bija precējies ar Sanu Timmu. Pāris izšķīrās pēc tam, kad Timma pievienojās Maskavas "Himki" komandai un aizbrauca uz Maskavu, kur satika Sedokovu - ukraiņu izcelsmes slaveno dziedātāju.

Sedokova ik pa laikam publisko pikantus kadrus, nekautrējoties parādīt gan savas ķermeņa aprises, gan mīlināšanos ar vīru. Viņa publiski runājusi arī par seksa dzīvi un ne reizi vien norādījusi, ka sekss ar vīru neilgst 15 minūtes, bet gan vismaz divas stundas.

"Mums nav 15 minūšu sekss. Dažreiz es vēlos, lai tas būtu tik īss, bet mans vīrs ir nepiesātināms. Nu tiešām! Dažreiz es gribu mazāk," atzinās dziedātāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu