"Nekad neesmu teicis, ka esmu baigi gudrs." Zutis atklāj, kāda ir viņa izglītība (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Bokseris Kristaps Zutis ir cilvēks ar viedokli, pēc vārda kabatā viņam nav jāmeklē. Viņš skaļi pauž savu nostāju gan par cilvēkiem, gan politiskajiem procesiem. Intervijā žurnālam "Sporta Avīze" viņš atbild uz jautājumu par savu izglītību.

Ņemot vērā viņa aktīvo pozīciju politiskajos jautājumos un ne tikai, cilvēkus interesē, kāda ir viņa izglītība. "Man nav izglītības! Nekad neesmu teicis, ka esmu baigi gudrs, un jūs droši varat manam viedoklim nepiekrist. Esmu beidzis deviņas klases un arodskolu – vidējā profesionālā izglītība."

Kā izrādās, viņš pat divreiz iestājies augstskolā: "Divreiz mēģināju mācīties universitātē, bet Zutis, kuram nav izglītības, redzēja, ka saprot vairāk par tur esošajiem pasniedzējiem un nav vērts tērēt savu laiku. Tomēr ceru – ja mana dzīve būs pietiekami gara, vienu bakalauru tomēr sakārtošu. Vēl gan īsti neesmu izdomājis, kurā nozarē."

Kā zināms, Kristaps Zutis nu kļuvis arī par TV zvaigzni. Viņa un mīļotās Elīnas ikdienu nu var vērot šovā "Slavenības. Bez filtra". 

Pirms sezonas sākuma viņš solīja: "Būs aizraujoši un interesanti, un pavisam noteikti skandalozi. Jums būs unikāla iespēja ielūkoties manā dzīvē bez filtra.

Es domāju, ka nevienam nav noslēpums, ka filtrēt bazaru man baigi labi nesanāk. Arī šajā sezonā neko filtrēt netaisos."

Pilnu interviju lasi žurnāla "Sporta Avīze" februāra numurā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu