"Oldzīt, nu drusciņ kauns." Elīna Gluzunova skarbi atbild Rajeckai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA, Jānis Škapars/TVNET

Estrādes dīva Olga Rajecka "Facebook" izteica savu viedokli par jaunajām dziedātājām. Viņasprāt, jaunās dziedātājas pārlieku aizrāvušās ar sevis uzlabošanu, kas padarot viņas vienādas. Rajecka minēja arī konkrētus vārdus, un viena no tām bija arī dziedātāja Elīna Gluzunova. Elīnu šis raksts aizkaitināja ne pa jokam, un viņa Rajeckai veltīja ne tos siltākos vārdus.

Šova "Ģimene burkā" ietvaros Elīna devās pie kosmetologa veikt injekcijas, un speciāliste parādīja Elīnai žurnālu, kurā tika pieminēts arī viņas vārds. Tas Elīnu pamatīgi nokaitināja.

Jau vēstīts, ka dziedātāja Olga Rajecka nesen nāca klajā ar atziņu, ka viņai jaunās dziedātājas liekoties vienādas. "Viņas visas paliek līdzīgas viena otrai! Tāda mode tagad? Gluzunova, Miglāne, Vīgante un citas. Es vairs nevaru atšķirt!" paziņoja Olga. Šis komentārs "Facebook" raisīja aktīvu diskusiju, un daudzi sliecās piekrist Olgai.

Arī Elīna nepalika parādā Olgai, redzot publikāciju: "Es viņas [Olgas Rajeckas] seju gan atcerēšos mūžam."

"Cik es saprotu, šis ir skaistāko meiteņu tops," Elīna smīkņājot nosaka. Viņa nepiekrīt Olgas Rajeckas novērojumam, jo uzskata, ka katrai no  dziedātājām, kas pieminētas rakstā, ir kaut kas savs. 

Elīna smej, ka kopīgais dāmām ir tas, ka visas ir jaunas un skaistas.

"Oldzīt, nu drusciņ kauns," lūkojot žurnāla atvērumu, lakoniski nosaka Elīna.

"Man šķiet, ka tad, kad cilvēkam pienāk attiecīgais vecums un cilvēks vairs nezina, kā izrādīties vai pievērst sev uzmanību, viņš sāk "Facebook" rakstīt dažādus komentārus un izdomā pakomentēt citu cilvēku izskatu. Man tas nešķiet okey, bet tas jau, protams, ir pēc katra paša sajūtām."

Elīna izsakās, ka, viņasprāt, sieviete, kura ir ar sevi apmierināta, nekomentē citu sieviešu izskatu. "Cilvēkam nav nekādu tiesību, kas nu kuram ir mākslīgs un meklēt kādus - kāpēc. Gribu es savas pīļu lūpas, būs man tādas. Gribēšu matus līdz dibenam, būs man tādi, neatkarīgi no tā, ko saka dīvas kundze. 

Es sniegtās iespējas labāk izmantoju tagad, nevis 70 gadu vecumā skatos "Facebook" un rakstu komentārus - vai, kādas pārspīlētas bārbijas, un visas vienādas," aizkaitinājumu neslēpj dziedātāja.

Olga Rajecka gan žurnālam "Privātā Dzīve" paskaidroja, kāpēc ierakstīja šādu komentāru: "[..] ir vesela paaudze, kas nāk no šoviem un kuras, godīgi sakot, neatšķiru.

To pateicu tikai tādēļ, lai citas meitenes, kuras grib kļūt par dziedātājām, šādi nedara. Neko nesaku par mākslīgajām skropstām, nagiem un matiem. Pati to visu izmantoju, un tas ir kolosāli. Un nenoliedzu arī visādas procedūras, bet kāpēc tas ir jādara tik agrā jaunībā?"

Elīna tomēr nelaida garām izdevību izteikt kritiku arī dīvas virzienā: "Olgai ir pieaudzēti mati, kas ir diezgan plāni. Es arī daudz ko varētu pateikt par žurnālā redzamo bildi, bet es to nekad nedarītu, jo mans pašlepnums to neļauj."

Vairāk skaties 1188.lv.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu