VIDEO ⟩ "Kāds agresīvi brauca pa mežu." Vīrietis izīrē auto un saņem tūkstošiem eiro lielu sodu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Anatoly Vartanov/Shutterstock

Kāds rīdzinieks ar nomas automašīnu devās uz darbu un ir pārliecināts, ka braucienu lietotnē pabeidzis. Tomēr pēc kāda laika mašīna atrasta avarējusi mežā, turklāt Maksims saņēmis ievērojamu naudas sodu, informē raidījums "Bez tabu".

Maksims 18. janvārī devās uz darbu ar nomas automašīnu. Vīrietis apgalvo, ka galamērķī braucienu noslēdzis, tomēr pēc pāris dienām brauciens "Bolt Drive" lietotnē bija aktīvs un atsūtīts rēķins 300 eiro apmērā. 

Uzņēmuma informācijas centrs Maksimam nevarēja palīdzēt, jo transportlīdzeklis atrodas mežā. Turklāt tas ir avarējis. Vīrietis sazinājās ar Valsts policiju, un likumsargi ieradās vietā, kur atradās sadauzītā automašīna. Tomēr iesniegums netika pieņemts, jo mašīna nav reģistrēta uz Maksima vārda. 

Maksims ir pārliecināts, ka notikusi kļūda sistēmā, turklāt atrada aculiecinieku, kurš dažas dienas pirms negadījuma redzēja, ka kāda persona ar konkrēto transportlīdzekli agresīvi pārvietojas pa meža ceļiem.

Par automašīnas bojājumiem Maksimam ir jāmaksā vairāk nekā 3000 eiro.

"Ja "Bolt Drive" lietotājs nav pabeidzis braucienu lietotnē, mūsu sistēma to pamana. Tad klients saņem vairākus atgādinājuma paziņojumus - ja automašīna stāv ar izslēgtu dzinēju, bet ir neaizslēgta, pēc pirmajām 15 minūtēm klients saņems paziņojumu telefonā, no kura nomu pieteicis. Otrais atgādinājums tiek nosūtīts pēc stundas," skaidro "Bolt"  preses sekretārs Latvijā un Lietuvā Mants Čižs.

Plašāk skaties sižetā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu