Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kaislīgāko Zodiaka zīmju tops

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

Daži redz seksuālo dzīvi kā smagu cīņu, citiem gultas aktivitātes padodas bez liekas piepūles. Noskaidrotas, kuras ir nerātnākās Zodiaka zīmes.

12. vieta - Jaunava

Šīs zīmes pārstāvji nevar ciest, ka jebkas ir ārpus viņu kontroles, tādēļ Jaunavām ir grūti atslēgt domāšanu un pilnībā nodoties miesas priekiem. Zem šā zvaigznāja dzimušie seksu uzlūko kā parastu nepieciešamību pašu veselībai un attiecību uzturēšanai ar partneri.

11. vieta - Zivis

Zivis daudz augstāk vērtē dvēselisko, ne ķermenisko tuvību. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mīl romantiku un skaistas jūtu izpausmes, taču gultas dzīvē jūtas apmulsuši un neizlēmīgi. Zem šā zvaigznāja dzimušajiem raksturīga mētāšanās no vienas galējības otrā - dažkārt tie gultā uzvedas kā egoisti, citkārt - pilnībā nododas partnera baudai.

10. Ūdensvīrs

Zem šā zvaigznāja dzimušie intīmo tuvību uzlūko ar vienaldzību un bez īpaša entuziasma. Ūdensvīri vienmēr cenšas apmierināt savu partneri un pārsteigt to ar kādu erotisku rotaļu, turklāt neatteiks mīlēties jebkurā laikā vai vietā, taču, ja partneris nav ieinteresēts, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ātri vien atradīs sev kādu citu nodarbi.

9. vieta - Lauva

No malas var šķist, ka šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvji ir īsti gultas pavēlnieki, taču šis priekšstats ir kļūdains - "uzvaras" gultā ir tikai viena no Lauvu apmierinošas dzīves sastāvdaļām, tie daudz vairāk enerģijas velta dzīves reālijām un sevis apliecināšanai citos veidos. 

Lauvām ir svarīgi, lai viņus apbrīno, tādēļ tie gultas dzīvē mēdz pārspīlēt ar centību un dažādiem jaunieviesumiem.

8. vieta - Dvīņi

Dvīņu dzīve sastāv no rotaļīga flirta un meistarīgas savaldzināšanas - šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem svarīgāks par pašu rezultātu ir tā sasniegšanas process. Tiklīdz Dvīņu "upuris" kļūst pieejams, tie zaudē interesi un dodas pie nākamā medījuma. Šīs brīvdomīgās Zodiaka zīmes pārstāvji var būt ieinteresēti arī grupveida seksā.

7. vieta - Svari

Šīs gaisīgās Zodiaka zīmes pārstāvji sapņo par dažādām gultas rotaļām, taču reti kad ir gana izlēmīgi, lai savas fantāzijas piepildītu arī reālajā dzīvē. Šīs zīmes pārstāvjos mīt spēcīga kaisle un vēlme pēc dažādām nerātnām rotaļām, taču tie tās slēpj, baidoties par līdzcilvēku reakciju.

6. vieta - Mežāzis

Neskatoties uz ārējo nopietnību un apdomību, gulta ir viena no tām vietām, kurā Mežāzis labprāt atmet visus stereotipus un sabiedrībā pieņemtos standartus. Šīs pragmatiskās Zodiaka zīmes pārstāvji pret seksu attiecas nopietni, taču nemēģina valdīt savu iekāri - tie parasti izvēlas partneri, ar kuru būs iespējams izpētīt dažādas savas seksualitātes šķautnes.

5. vieta - Auns

Dedzīgie un apņēmīgie Auni ir vieni no Zodiaka "seksuālajiem teroristiem" - viņos mīt milzīga seksuālā apetīte un apskaužama noturība, taču nevarētu teikt, ka Auni ir īpaši prasmīgi. Tie bieži vien gultā uzvedas rupji un egoistiski, ar nesaprotamu steigu. Auniem ir svarīgi, lai viņu "seksuālie varoņdarbi" kļūst leģendāri, tādēļ tie nekautrējas par savu intīmo dzīvi stāstīt publiski.

4. vieta - Vēzis

Ļoti jūtīgie un emocionālie Vēži izjūt gandrīz nepārtrauktu vēlmi pēc seksa - viņi labprāt ikdienā lasa erotisku literatūru un vienmēr ir gatavi izmēģināt kādu jaunu gultas pozu. Intīmajā dzīvē Vēžu uzvedība ir diezgan neprognozējama - tie var būt gan jūtīgi un maigi, gan pārsteigt ar brutālu un dzīvniecisku uzvedību.

3. vieta - Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk jebkāda veida piedzīvojumi, tostarp - seksuālie. Strēlnieki ir erotisko baudu eksperti - viņiem neeksistē aizliegtas pozas vai nepieņemamas seksuālās prakses. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem parasti ir bijis daudz seksuālo partneru - viņus pārlieku neinteresē garas prelūdijas un ilgstoši randiņi.

2. vieta - Skorpions

Šīs seksuālās Zodiaka zīmes pārstāvji ir īsti flirta un pavedināšanas meistari - viņi vienmēr pievelk ar savu noslēpumainību un hipnotisko skatienu. Skorpioni gultā ir ļoti radoši un izceļas ir īpašu virtuozitāti. Šīs Ūdens zīmes pārstāvjiem parasti nav sveša arī dažādu fetišu iesaiste intīmajās rotaļās.

1. vieta - Vērsis

Šīs Zemes zīmes pārstāvjiem svarīgākās ir visu veidu baudas, un gultas dzīve tam nekādā gadījumā nav izņēmums. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir patiesi izturīgi un rūpīgi mīlnieki, kuri meistarīgi apbur un apmierina savus partnerus. Vērši mīl erotiskās spēles, drosmīgus eksperimentus un romantiku. Šīs jutekliskās zīmes pārstāvjiem ir izcila erotiskā intuīcija un patiesa gultas vitalitāte, kas vienmēr liek to partneriem ilgoties pēc nākamās tikšanās reizes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu