VIDEO ⟩ Nomas auto tika atrasts mežā. Rīdzinieks spiests maksāt tūkstošiem eiro lielu naudas sodu par pārkāpumu, ko pats neizdarīja (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Rīdzinieks Maksims 18. janvārī nolēma uz darbu braukt ar nomas automašīnu. Viņam nebija ne jausmas, ka brauciens izrādīsies krietni dārgāks, nekā viņš ar to bija rēķinājies, vēsta raidījums "Bez tabu".

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Nokļūstot galamērķī, vīrietis aplikācijā braucienu pārtraucis. 

Maksims tikai pēc vairākām dienām secinājis, ka 18. janvāra brauciens ar "Bolt Drive" mašīnu joprojām ir aktīvs. Rēķina summa sasniedza jau gandrīz 300 eiro, to redzot, vīrietis sazinājies ar "Bolt Drive" informācijas centru. Firmas darbinieki norādīja, ka nevar Maksimam palīdzēt, un ziņoja, ka transportlīdzeklis, ko viņš izmantojis, atrodas mežā sasists.

Rīdzinieks par notikušo ziņoja Valsts policijai, kura nekavējoties ieradās vietā, kur stāvēja sadauzītā mašīna. Likumsargi vīrieša iesniegumu gan nepieņēma, jo mašīna nav uz viņa vārda.

Maksims ir pārliecināts, ka notikusi sistēmas kļūda, kādēļ brauciens nav noslēgts, un cits viņa vārdā pastrādājis nedarbus. Turklāt vīrietim izdevies atrast aculiecinieku, kurš dažas dienas pirms negadījuma redzēja, ka kāda persona ar konkrēto transportlīdzekli agresīvi pārvietojas pa meža ceļiem.

"Bolt" firmas pārstāvji atteicās raidījumam skaidrot situāciju.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu