Holivudas aktrise Rebela Vilsone bildinājusi latviešu dizaineri Ramonu Agrumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Holivudas aktrise un komiķe Rebela Vilsone bildinājusi savu mīļoto sievieti, latviešu modes dizaineri Ramonu Agrumu, ar kuru attiecības uzsāka pērnā gada vasarā.

Lielo notikumu dāmas paziņoja ar sociālo tīklu palīdzību, publiskojot fotogrāfijas un video. "Mēs sakām jā!" rakstīja dāmas.

Bildinājums noticis Disnejlendā, un abu dāmu pirkstus nu rotā gredzeni no "Tiffany & Co".

Rebela uz viena ceļa ziedu ielenkumā pasniedza Agrumai saderināšanās gredzenu, saņemot apstiprinošu atbildi, sāka līt ziedlapiņu lietus.

Rebela "iznāca no skapja" pērnā gada jūnijā, publiskojot ierakstu sociālajos tīklos: "Es domāju, ka meklēju Disneja princi, bet varbūt man visu šo laiku vajadzēja Disneja princesi." Viņa ierakstu papildināja ar mirkļbirku "mīlestība ir mīlestība"."

Rebela nesenā intervijā podkāstam "Life Uncut" atklāja, ka mīļotās ģimene nelabprāt atbalsta dāmu romantiskās attiecības.

Vilsone stāstīja par laiku, kad publiskoja attiecības, minot, ka viņas ģimene bijusi ļoti atbalstoša. Savukārt Ramonas ģimene neesot bijusi tik pieņemoša, tāpēc, sakot Rebelas vārdiem, Ramonai bijis grūtāk attiecības publiskot.

"Viņa nav publiska persona, tāpēc Ramonai tas viss ir daudz grūtāk. Skumji redzēt to, kas notika ar viņas ģimeni... Ceru, ka cilvēki tomēr mainīs savu attieksmi," podkāstā sacīja Vilsone.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu