Aina Poiša sarunā ar Elīnu Gluzunovu atzīstas, ka negribētu piedalīties viņas un Artjoma kāzās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Šova "Ģimene burkā" dalībniece Elīna Gluzunova devusies pie pazīstamās psihoterapeites Ainas Poišas, lai tiktu skaidrībā par attiecībām ar dzīvesbiedru un savu bērnu tēvu Artjomu. 

Sarunā Elīna min, ka abu starpā ir nesaskaņas, un viens no iemesliem, kāpēc abi netiek pie kompromisa, ir Atrjoma nevēlēšanās izrunāties. Elīna vairākkārt lūgusi abus doties pie attiecību konsultanta, taču saņēmusi noraidījumu. Artjoms uzskata, ka iejaukt trešo personu attiecību risināšanā ir lieki.

"Laikam izskatās, ka tikai es plānoju apprecēties, man tas ir svarīgi, un es negribu, lai tās ir tikai kāzas. Vēlos, lai tam pamatā ir sakārtotas attiecības. Es zinu, ka vienā dienā nav iespējams salabot to, kas krājies gadiem, bet, ja mēs katru dienu veiktu kaut kādas darbības vai konstruktīvas sarunas, man liekas, ka mums varētu izdoties," dalās Elīna.

Psihoterapeite uzdeva Elīnai jautājumu, vai, viņasprāt, kāzas varētu kaut ko mainīt abu attiecībās, uz ko Elīna atbildēja, ka viņai ir svarīgi attiecības noformēt oficiāli, īpaši tādēļ, ka abiem ir trīs kopīgi bērni. 

"Mēs viens otram drīzāk esam kā piegulētāji, laikam jau es drīzāk. Bet man ir svarīgi apprecēties, lai es justu, ka viņš ir gatavs. Man tā jau šobrīd ir kā nepieciešamība apmierināt savu vajadzību," atklāta ir Elīna.

Aizkadrā Poiša saka: "Kāzas ir rituāls, kas reizēm mums ir iluzors, kas rada svētku sajūtu, un svētkos mēs sakām - nedomāsim par problēmām. Katrā gadījumā lai viņa domā par šo izvēli un atbildību par šo izvēli,

vai obligāti ir jāprecas ar cilvēku, kas tev nedod to, kas tev ļauj justies labi savā dzīvē."

"Viena lieta ir tas, par ko tu cīnies, bet otra - tas, ko tu jūti," aicina apdomāt terapeite.

Elīna sarunas laikā atzīst, ka abu attiecībās viņa ir pakļauta emocionālai vardarbībai un tas viņu kā personību nomāc. Aicinot apdomāt vēlmi mīt laulību gredzenus, Poiša nosaka: "Es laikam negribētu piedalīties tavās kāzās, ja es varu būt personiska, bet tas ir tavs lēmums."

"Ja svešs cilvēks negrib atrasties manā vietā, kāpēc lai es pati to gribētu," pārdomu pilna pēc tikšanās ar Poišu ir Elīna.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēdējā laikā abu attiecības ir saspīlētas. Strīda laikā Elīna atklāja, ka Artjoms no mājas iziet trīs četras reizes nedēļā. Viņa neslēpa, ka ir naktis, kad Artjoms nenakšņo mājās, un viņai nav ne jausmas, kur viņš ir.

"Pie strīda esam vainīgi mēs abi," pēc pēdējā strīda atzinās Elīna. Tajā pašā laikā Artjoms strīdā redz tikai vienu vainīgo, un tā ir Elīna.

Joprojām neatrisināts ir jautājums arī par Artjoma laulību ar taizemieti. 

Iepriekš vēstīts arī tas, ka pēdējā strīda laikā Elīna atklāja vēl kādu jaunumu. Kopā ar draudzeni šķirstot populāru iepazīšanās vietni, Elīna nāca klajā ar negaidītu paziņojumu - viņa būtu gatava atlikušo mūžu dzīvot kopā ar sievieti.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu