"Šobrīd ir tiesas process." Puzikovs par pret sevi vērsto apsūdzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Makare/LETA

Pērnā gada oktobrī medijos izplatījās ziņas, ka "dziedošajam policistam" Nikolajam Puzikovam draud kriminālvajāšana par neizpaužamu ziņu izpaušanu. Pēc vairākiem mēnešiem Puzikovs sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāj, kā šī lieta risinās.

Nikolajs atzina, ka joprojām turpina strādāt policijā, lai gan pērn presē tika daudz rakstīts par viņa iespējamu izlīdzēšanu kādam mūziķim, kurš varētu būt iesaistīts Covid-19 sertifikātu viltošanā.

"No savas puses, varu teikt, ka šobrīd ir tiesas process. Tas neietekmē manu darbu, joprojām strādāju par policistu. Es savu vainu neatzīstu.

Viss atkarīgs no tiesas, kā tā izlems," pauž Puzikovs.

"Vairāk nevaru komentēt, jo tas var iespaidot tiesas gaitu. Latvijā tiesas procesi var ilgt gadiem. Tagad tas ir tikai sācies," teic Nikolajs.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Iekšējās drošības birojs (IDB) rosināja sākt kriminālvajāšanu pret kādu Rīgas reģiona pārvaldes teritoriālās struktūrvienības amatpersonu par neizpaužamu ziņu, kas nav valsts noslēpums, izpaušanu privātpersonai.

Laikraksts "Latvijas Avīze" vēstīja, ka aizdomās turētais šajā lietā ir Ogres iecirkņa inspektors Puzikovs, kurš kādam reperim atklājis, ka viņš izsludināts meklēšanā.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 21. februāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu