"Ja mani neatbalstāt, tad šādu ģimeni nevajag." Raabes mīļotais atklāj, kāpēc ģimene bijusi pret abu attiecībām (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Madara Raabe/Facebook

Influencere Madara Raabe (iepriekš Kiviča) jau divus gadus ir attiecībās ar Jāni Sniedzānu, kurš uzņēmies rūpes arī par viņas meitām. Neskatoties uz abu laimīgo kopdzīvi, ģimenes šīs attiecības nelabprāt pieņēma.

Pāris sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atzina, ka ar vecākiem savu otro pusīti nemaz nav iepazīstinājuši.

"Mums ar savām ģimenēm nav ciešas attiecības. Man ir vairākas māsas un brāļi, bet visbiežāk sazinos ar vecāko māsu, mums ir diezgan labas attiecības. Ar pārējiem – neitrālas.

Nekāda naida mūsu starpā nav," pastāstīja Madara.

Savukārt Jāņa ģimenei bijuši savi iemesli, kāpēc attiecības nav pieņēmuši, neskatoties uz to, ka jaunajās attiecībās viņš ir laimīgs. "Mana ģimene sākumā bija pret mūsu attiecībām, jo tās uzreiz kļuva publiskas. Bija tā, ka no rītiem man zvanīja un teica: paskaties, ko par tevi raksta! Vienā brīdī man tas apnika, un

es viņiem pateicu – ja mani neatbalstāt, tad man šādu ģimeni nevajag.

Visu mūžu pa dzīvi esmu kūlies viens, gan arī tagad tikšu galā. Man ļoti būtu gribējies, lai Madara būtu iepazinusies ar tanti, kas mani savulaik paņēma savā paspārnē. Līdz tam augu lielā nabadzībā," atklāts ir Jānis.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šajā sarunā pāris iepazīstināja arī ar saviem kāzu plāniem. Datums gan nav noteikts, bet abi ir vienisprātis, ka vēlas lielas kāzas. Plānos ietilpst arī kopīgs bērniņš, taču Madara vispirms attiecības vēlas noformēt oficiāli.

Kā zināms, Madarai no iepriekšējās laulības ar mūziķi Andri Kiviču ir divas meitas Keitija un Kima, un bērniem izveidojušās labas attiecības ar Jāni.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 21. februāra numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu